Тренировъчна дъска за катерене STUBAI Kraxlboard To Go 2022

Kraxlboard To Go е лека и компактна тренировъчна дъска за катерене от австрийските експерти STUBAI. Изработена е от многопластово буково дърво, което предлага различни форми и цепки за най-разнообразен захват с различна дълбочина. Специалният механизъм на закачане на Kraxlboard To Go позволява да настроите наклона според предпочитанията си, правейки модела подходящ както за напълно начинаещи, така и за професионалисти.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Дори на най-запалените катерачи се случва метеорологичните условия да развалят плановете за скални турове и приключения в дивото. Но за да не губите форма по време на тези принудителни почивки, можете да тренирате с помощта на тренировъчните дъски Kraxlboard на австрийската марка STUBAI. 

 

Kraxlboard To Go е тренировъчна дъска за катерене със специален механизъм за окачване. Тя е вашето спасение от скуката за всички онези дни, в които не можете да идете на скалите или до залата, а не искате да губите форма. Дъската е изработена от многопластово буково дърво от майстор в дърводелството като дава ефективно натоварване на ръцете по най-разнообразни начини благодарение на множеството форми с различна дълбочина и профил на хватките.

 

Този модел се отличава със специфичното устройство за закачане, благодарение на което можете да настроите сами наклона на дъската, така че Kraxlboard To Go да е подходяща както за начинаещи, така и за истински професионалисти в катеренето, и е тествана от катерачи със завиден опит. Моделът позволява добавянето на удължения (например тренировъчни сфери с голям захват). Максималният капацитет на натоварване е 100 кг.

 

Естетичният и функционален дизайн бързо ще направят дъската Kraxlboard To Go красив и изключително полезен елемент от интериора на дома ви. С помощта на тази дъска ще сте в най-добрата си форма независимо от свободното ви време и възможностите за практика навън.

Детайли
 • Тренировъчна дъска за катерене в домашни условия
 • Многопластово буково дърво
 • Голямо разнообразие от форми, прорези, калъпи и отвори - за разнообразни хватки
 • Подходяща за начинаещи и напреднали
 • Регулируем наклон
 • Тествана от катерачи
 • Включва комплект за монтиране
 • Размери: 574 мм. (дължина) x 82 мм. (ширина)  x 67 мм. (дебелина)
 • Максимален капацитет на натоварване: 100 кг.
 • Размери: 574 мм. (дължина) x 82 мм. (ширина)  x 67 мм. (дебелина)
 • Материал: Многопластово ламинирано буково дърво
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Тренировъчна дъска за катерене STUBAI Kraxlboard To Go 2022
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Тренировъчна дъска за катерене STUBAI Kraxlboard To Go 2022
Тренировъчна дъска за катерене STUBAI Kraxlboard To Go 2022