Туристическа раница Picture Organic Grounds 22L Green Spray

Grounds 22 е туристическа раница, предназначена за ежедневието и за всяко уикенд приключение, което ви предстои. С общ обем от 22 литра, моделът се затваря в стил „суха торба“ с навиване на горната част като в случай, че имате нужда от повече пространство, можете просто да я развиете и да добавите обем. Ground 22 е снабдена с множество джобове и отделения, а когато един ден ви омръзне и решите да я смените, всяко едно от тях се превръща в отделен несесер, калъф за лаптоп, кейс за писалки и кръстен колан.

Виж пълното описание
Цена
-20%
Специална цена 179.00 лв. Обикновена цена 225.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 19 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Picture Organic Grounds 22 е туристическа раница, предназначена за ежедневието и за всяко уикенд приключение, което ви предстои. С общ обем от 22 литра, моделът се затваря в стил „суха торба“ с навиване на горната част като в случай, че имате нужда от повече пространство, можете просто да я развиете и да добавите обем. Grounds 22 е снабдена с множество джобове и отделения, а когато един ден ви омръзне и решите да я смените, всяко едно от тях се превръща в отделен несесер, калъф за лаптоп, кейс за писалки и кръстен колан.

 

Туристическа раница Picture Organic Grounds 22 green spray  Туристическа раница Picture Organic Grounds 22 green spray

 

Grounds 22 е туристическа раница, която можете да използвате както в града, така и за кратки преходи в планината. Моделът предлага страхотна организация на принадлежностите ви благодарение на множество джобове и отделения. Уникална иновация в този модел на Picture е съдбата на раницата - когато един ден ви омръзне и решите, че искате да я смените с друга раница – всеки един от джобовете и отделенията се превръща в самостоятелен аксесоар към вашата екипировка: само минете с ножица през начертания отвътре пунктир и получавате: несесер за тоалетни принадлежности, чанта за кръст, калъф за лаптоп и кейс за писалки. Същевременно моделът е снабден с джоб за телефон, секретен джоб с цип за документи, два странични джоба за бутилки с ластична корда и механизъм за пристягане около по-тънки бутилки, както и с омекотено отделение за 15” лаптоп.

 

Туристическа раница Picture Organic Grounds 22 green spray  Туристическа раница Picture Organic Grounds 22 green spray

 

Grounds 22 разполага с общ обем от 22 литра, а благодарение на затварянето тип суха торба (с навиване на горната част), когато се нуждаете от повече пространство можете да я развиете и получавате екстра обем. За идеална настройка, можете да я пристегнете с каиши като разполагате със странични, компресионен в долната част на раницата и разбира се, кръстен колан и гръден колан.

 

Водоотблъскващото покритие не съдържа PFC (перфлуорни съединения), а използва иновативна технология за полагане на водозащитен хидрофобен слой без вещества, вредни за хората и природата. Grounds 22 е изключително здрава като външната материя е с плътност от 150D, а за допълнителна устойчивост е положено полиуретаново покритие.

 

    

 

Раницата Grounds 22 е изработена от 59% рециклиран полиестер с грижа за природата. Ако търсите лека, удобна и изключително функционална раница, с която можете да се разходите в планината, града, да покарате колело и да идете на работа, Ground 22 е чудесно предложение на Picture Organic.

Детайли
 • Раница за туризъм и ежедневие на френската марка Picture Organic
 • Лека, здрава и устойчива
 • Множество отделения за организация
 • 4 в 1: раницата се превръща в несесер за тоалетни принадлежности, калъф за лаптоп, кейс за писалки и чанта за кръст след края на живота й като раница
 • Подходяща за носене на лаптоп до 15“
 • Секретно отделение за документи
 • Два странични джоба с пристягане отстрани
 • Два джоба за зарядно и други по-дребни вещи
 • Джоб за телефон
 • Регулируеми кръстен и гръден колан
 • Затваряне тип суха торба с навиване
 • Водоотблъскваща промазка без перфлуорни съединения (PFC free)
 • Състав: 59% рециклиран полиестер, 41% полиестер
 • Плътност на текстила: 150D с полиуретаново покритие
 • Oбем: 22 литра
 • Размер: 47 х 28 х 15 см.
 • Тегло: 900 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Туристическа раница Picture Organic Grounds 22L Green Spray
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Туристическа раница Picture Organic Grounds 22L Green Spray
Туристическа раница Picture Organic Grounds 22L Green Spray