Доставка

Ние от www.campingrocks.bg се стремим да предлагаме най-бързата и качествена услуга за доставка . Независимо дали си поръчате голяма семейна палатка или малък аксесоар, ние ще ви го доставим до посочения адрес максимално бързо и при най-добри условия.

 

Куриерски фирми:

Всички доставки в границите на България се извършват чрез куриерска фирма Еконт (http://www.econt.com) или директно от представител на CampingRocks. Доставката се извършва до точно посочен от потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт в съответния град.

 

          

 

Процедура и време за доставка:

След като в www.campingrocks.bg успешно постъпи поръчка от потребител, веднага започва процедура за обработка на тази поръчка и потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приета поръчка.

  • Поръчки, направени до 16:00 ч. от Понеделник до Петък, се обработват и предават на куриер на същия ден и следва да бъдат доставени на следващия работен ден.
  • Всички поръчки, направени след 16:00 ч., обикновено се обработват на следващия ден.
  • Поръчки направени в Събота или Неделя се обработват и предават на куриер в Понеделник и следва да бъдат доставени във Вторник.

Обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа в работни дни. Ако потребителят има специални изисквания относно ден или час за доставка, ние ще се съобразим максимално с тях.

 

Цена за доставка:

  • За закупена стока на стойност над 99.00 лв., доставката е безплатна за цялата страна.
  • За поръчки на стойност под 99.00 лв. цената за доставка до посочен адрес е на стойност 5.00 лв.
  • В случай, че поръчката Ви е на стойност под 99.00 лв. и желаете да спестите от цената на доставката, може да ни посочите удобен за Вас офис на Еконт, откъдето да вземете пратката си. В този случай цената на доставка ще бъде 5.00 лв.

 

CampingRocks ще поеме разходите по застраховката на доставката на вашата поръчка!