Отстъпки

В CampingRocks.bg всички цени на продуктите се предлагат на максимално конкурентни цени, съобразени с изискванията на фирмите производители.

 

Промоции:

През цялата година може да откриете различни промоционални предложения за различни артикули или сезонни разпродажби на цели категории продукти. За да видите актуалните в момента промоции в www.campingrocks.bg може да разгледате раздел Промоции като кликнете ТУК!

 

Пакетни Оферти:

Много от предлаганите продукти се предлагат под формата на пакетна оферта. В този случай вие получавате два или повече допълващи се артикула под формата на пакет при по изгодни узловия. За да видите дали желания от вас продукт се предлага в пакетна оферта трябва да видите дали такова предложение е публикувано под основното описание на продукта.

 

Лоялни Клиенти:

Ако сте редовен клиент на Campingrocks.bg, то вие тогава имате право на отстъпка за лоялен клиент в зависимост от натрупания до момента на полупка общ оборот. За да запознаете по-подбробно с програмата за лоялни клиенти на на Campingrocks.bg може да кликнете ТУК!

 

Важно е да знаете:

Отстъпката за лоялен клиент не дава право на отстъпка при пазаруване на стоки в промоция. В случай, че сте лоялен клиент на Campingrocks.bg и искате да закупите продукт на промоционална цена, то вие ще може да се възползвате само от по-високата отстъпка.