Защо да избера CampingRocks.bg?

Вече над 8 години ние от CampingRocks се стараем да подбираме най-добрите марки и най-новите продукти за туризъм и къмпинг предлагани на пазара, да даваме максимално точна и полезна информация относно всеки един продукт и заедно с това да предлагаме най-доброто клиентско обслужване и контакт с клиента.

 

Ето част от предимствата и ползите да сте клиент на CampingRocks:  

 • Ще получавате професионално и любезно обслужване, обучение и трикове за работа с избрания от Вас продукт, следпродажбени безплатни консултации и полезни съвети къде и как да прекарате най – пълноценно предстоящата почивка.

 

 • Ако не сте напълно убедени, че продуктът, който сте харесали, отговаря напълно на Вашите изисквания, в удобно за Вас време представители на CampingRocks.bg ще Ви демонстрират продукта на живо – в шоурума на CampingRocks или в полеви условия . В случай, че презентираният продукт не е подходящ за Вас, ние ще бъдем подготвени с алтернативни варианти, така че да намерим най-ефективното решение, а Вие да останете максимално удовлетворени от направената поръчка. Презентациите на открито са напълно безплатни и по никакъв начин не Ви обвързват с реализиране на поръчка.

 

 • След като веднъж вече сте пазарували от нас Вие автоматично се превръщате в наш лоялен клиент и получавате определен % отстъпка при следващи поръчки. Но това не е всичко – пишете ни преди да направите следваща поръчка, тъй като ние бихме искали да Ви обърнем специално внимание и да Ви предложим допълнителна отстъпка в зависимост от акумулираната сума от поръчките ви до сега.

 

 • Като наш лоялен клиент Вие бихте могли да се възползвате не само от отстъпки при бъдещи поръчки, но да научавате първи за нови марки, предстоящи промоции, специални предложения и разпродажба на мостри.

 

 • Всеки един продукт, обявен в сайта, е наличен и готов да потегли към Вашия адрес в срок до няколко часа след като обработим поръчката. Изключение правят тези, обявени като “изчерпани от наличност” и с бутон за "Резервирай сега". Ако сте харесали продукт “изчерпан от наличност”, може да видите, кога се очаква да бъде отново наличен в CampingRocks.bg и да го резервирате, с което си гарантирате, че ще го получите първи и то с отстъпка в цената.

 

 • Ние предлагаме всички стандартни начини на плащане, но не е нужно да плащате предварително за поръчаните продукти. Винаги може да изберете опцията “наложен платеж”, което означава, че плащането може да бъде направено, едва след като стоката е доставена до посочения от Вас адрес.

 

 • Винаги се опитваме да бъдем максимално бързи в обработването и доставката на всяка поръчка. Обикновено доставяме, заявените от Вас продукти, в рамките на 24 до 48 часа до всяка точка на страната. Ако въпреки това се нуждаете спешно от Вашата поръчка и тези срокове не Ви устройват, свържете се с нас и ние ще намерим начин да доставим продуктите максимално бързо.

 

 • Всеки един продукт е чисто нов, никога отварян, в оригиналната си опаковка. Разполагаме също така с мостри, ако имате интерес от закупуване на мостра може да разгледате мострите публикувани на сайта или да се свържете се с нас, за да уточним модела, състоянието на мострата и цената.

 

 • Ако по някаква причина не сте доволни от направената поръчка, свържете се с нас, ние ще се постараем да намерим най-доброто решение за Вас.

 

 • Ако сте си харесали продукт, който не можете да намерите в България или пък цената не Ви устройва, пишете ни – ежедневно получаваме запитвания дали имаме възможност да доставяме продукти от цял свят. Ние ще Ви отговорим до няколко дена с оферта за закупуване на продукта и доставянето му до Вашия адрес.

 

 • От 2010 година, откакто е открит нашият сайт,  не сме имали разочарован или равнодушен клиент, напротив – хора, които в началото са били доста скептично настроени към интернет пазаруването, поръчват все по-често от нас и споделят, че са приятно изненадани от това колко сигурно, лесно, и безгрижно е да бъдат наши клиенти.

 

 • Гарантираме Ви, че ще останете приятно изненадани, ако изберете CampingRocks.bg!