Международна доставка

Campingrocks.bg предлага на своите клиенти и международни доставки!

 

Ако живеете извън България и искате да направите поръчка от Campingrocks.bg, която да ви бъде доставена на адреса ви чужбина, това е вече е възможно.

 

С помощта на няколко утвърдени куриерски фирми, CampingRocks може да организира международна доставка до следните страни: Гърция, Румъния, Македония, Чехия, Полша, Унгария, Словения, Словакия, Хърватска, Германия, Австрия, Франция, Белгия, Италия, Испания и Португалия.

 

Цената за международна доставка се определя от общото тегло на поръчаните артикули и страната за доставка. За описаните по-горе страни, цените за международна доставка, предлагани от Campingrocks.bg са следните:

 

Страна от 0 кг. до 5 кг. от 5 до 10  кг. от 10 до 25 кг.
Румъния и Гърция 18 лв 25 лв 39 лв
Македония 21 лв 31 лв 39 лв
Германия, Австрия, Словения, Словакия, Чехия, Хърватска, Полша, Унгария 20 лв 30 лв 40 лв
Франция, Белгия, Холандия, Дания, Италия, Малта, Кипър 20 лв 34 лв 45 лв
Испания, Португалия, Швеция, Финландия, Балтийски страни 28 лв 40 лв 60 лв

 

* При поръчка с общо тегло над 25 кг. представител на Campingrocks.bg ще се свърже с вас, за да ви информира относно крайната цена за международна доставка.

** Ако държавата, в която желаете да ви бъде доставен поръчката не присъства по-горе, попълнете контактната форма на Campingrocks.bg (може да кликнете ТУК), като опишете желаните продукти и адреса за доставка и ние ще ви отговорим максимално бързо.

 

Времето за международна доставка е различно и зависи от избраната страна и обслужващата куриерска фирма. След като вашата поръчка е оформена от Campingrocks.bg и предадена на куриерската фирма ще получите имайл, че вашата поръчка пътува към вас и информация относно очакваното време за доставка.