Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 2024

Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 се разпъва лесно и бързо, като предлага отделено затъмнено спално помещение за четири души, предверие за разполагане на багаж или сгъваеми столчета с маса, два срещуположни входа и ефективна система за вентилация в палатката, така че да бъде подходяща както за къмпинг ваканции край морето, така и в планина.

Виж пълното описание
Цена
-15%
Специална цена 339.00 лв. Обикновена цена 399.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 21 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 се разпъва лесно и бързо, като предлага отделено затъмнено спално помещение за четири души, предверие за разполагане на багаж или сгъваеми столчета с маса, два срещуположни входа и ефективна система за вентилация в палатката, така че да бъде подходяща както за къмпинг ваканции край морето, така и в планина.

 

Отворена четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400  Затворена четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400

 

Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 е с куполна форма, достигаща полезна височина 160 см. Изгражда се от 3 дълги секции с рейки от фиброво стъкло, като първо се разпъва спалното помещение, което е свободностоящо и може да бъде използвано самостоятелно при хубаво време, след което върху него се поставя покривалото (външния плат) и се изпъва хубаво напред, за да покрие изцяло спалното помещение и да образува широко предверие. В него можете да съхранявате багаж или да разположите сгъваеми мебели за къмпинг и да си образувате мини покрита веранда. За целта в комплекта на палатката е включен и под за предверието, който не е пришит към основния плат и може да монтирате по желание.

 

Предверие на четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400  Предверие и спално на четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400

 

Входът към предверието на палатката е един, който се разкопчава по двете му дължини чрез ципове и в случай, че си носите допълнително с вас рейки за навес, бихте могли да го изпънете напред и да образувате тента пред входа. (рейките за навес не са включени в комплекта).

 

Спалното помещение в палатка Easy Camp Ibiza 400 е едно - самостоятелно с капацитет да подслони 4 души (в случай, че не използвате туристически постелки за спане, а надуваеми легла, то в спалното помещение комфортно биха нощували не повече от 3-ма души). Входовете към него са два - преден откъм предверието и заден вход, който включва цяла мрежа (комарник), за да се проветрявате, когато лагерувате на по-топли места. Спалното помещение включва системата SleepTight+, която гарантира спокоен сън по всяко време на денонощието чрез затъмнени стени и тавани, които не пропускат навлизане на светлина отвън.

 

Половин отворен заден вход четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400  Комарник на заден вход на четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400

 

За ефективната циркулация на свеж въздух в палатка Easy Camp Ibiza 400 се грижи система Breeze System, която се изразява в множество вентилационни отвори, разпожени от двете страни на главния вход, в задната горна част при спалното помещение, както и голямата мрежа на задния вход на спалното помещение.

 

Палатка Easy Camp Ibiza 400 пристига в удобен сак за транспорт и съхранение, като в комплекта са включени клинове за фиксиране на основата, както и обтегачи за изпъване и осигуряване на конструкцията.

Детайли
 • Четириместна палатка за къмпинг
 • Система SleepTight+ за спокоен сън по всяко време на денонощието чрез затъмнени стени и тавани, които не пропускат навлизане на светлина отвън
 • Система Breeze System за множество вентилационни отвори и ефективна циркулация на свеж въздух
 • Допълнителен заден вход към спалното помещение с цяла мрежа (комарник)
 • Джобове за съхранение на ценности в спалното помещение
 • Кука за закачане на фенер в спалното помещение
 • Обемно предверие за съхранение на багаж или разполагане на къмпинг мебели
 • Самостоятелен под в предверието, който монтирате при желание
 • Предният вход, когато е отворен, може да се превърне в навес чрез специални за целта рейки за навес (не са включени в комплекта)
 • Включен сак за транспорт и съхранение, както и клинове и обтегачи за фиксиране и осигуряване конструкцията на палатката
 • Материал на основния плат (покривалото): Полиестер WeatherGuard 3000, 185T, с лепени шефове и забавено изгаряне в случай на контакт с огън
 • Воден стълб на основния плат (покривалото): 3000 мм.
 • Под в предверието: Самостоятелен полиетилен със воден стълб 10 000 мм., който не е пришит към плата, а се монтира по желание
 • Рейки: EnduraFlex фиброво стъкло с диаметър 9.5 мм.
 • Материал на спалното помещение: Дишащ фин полиестер
 • Под на спалното помещение: Пришит полиетилен със воден стълб 10 000 мм.
 • Ориентировъчно време за разпъване: 11 минути
 • Размери в пакетирано състояние: 62 см. (дължина) x 21 см. (диаметър)
 • Тегло: 7.2 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 2024
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 2024
Четириместна палатка Easy Camp Ibiza 400 2024