Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L Black Logo

Канчето Sherman на френската марка Picture Organic е олекотено, така че да бъде подходящо за носене по време на туризъм. Този модел канче на Picture е свместимост от 350 мл. и може да се пълни с вода или с други течности. 

Виж пълното описание
Цена
26.00 лв. с ДДС
Цвят
Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L Norse Blue Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L White Mountain Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L Spectra Yellow Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L Black Logo
Доставка
Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Канчето Sherman на френската марка Picture Organic е олекотено, така че да бъде подходящо за носене по време на туризъм. Този модел канче на Picture е свместимост от 350 мл. и може да се пълни с вода или с други течности. Изработено е от неръждаема стомана, не съдържа бисфенол (BPA), така че да не променя вкуса на водата и да отговаря на всички стандарти за съхранение на храни и напитки.

 

Канчето от неръждаема стомана Sherman на Picture Organic е предвидено за многократна употреба и допринася  да се намали използването на пластмасови продукти, които замърсяват околната среда и често са неприятна гледка, когато сме сред природата.

 

Стилни, различни, с уникален дизайн и невероятни материи, Picture Organic са френски бранд, който стартира своето производство през 2008 г и само за 5 години успява да впечатли пазара и да спечели множество награди и отличия. Maрката фокусира енергия и нестихващо желание за създаване на устойчиви и екологично чисти продукти с минимално влияние върху природата – техният слоган RIDE, PROTECT and SHARE изразява любовта към спорта, която е съчетана с грижата за всички красиви места, които посещаваме с любимите си хора благодарение на него.

Детайли
  • Канче от неръждаема стомана
  • Красив дизайн с природни апликации
  • BPA free
  • Едностенна конструкция
  • Материал: 100% неръждаема стомана
  • Обем: 0.35 л
  • Тегло: 160 гр
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L Black Logo
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L Black Logo
Канче Picture Organic Sherman Cup 0.35L Black Logo