Седалка за катерене STUBAI LUX 2.0 Ultralight

Седалката LUX 2.0 Ultralight на австрийската марка STUBAI е една от най-леките катерачни седалки на пазара с тегло от само 155 гр. и супер компактни размери. Този модел олекотена седалка е подходпяща за планинарство, прекосяване на ледници, ски-туринг и ски алпинизъм.

Виж пълното описание
Цена
-22%
Специална цена 85.00 лв. Обикновена цена 109.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи петък, 26 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Седалката LUX 2.0 Ultralight на австрийската марка STUBAI е една от най-леките катерачни седалки на пазара с тегло от само 155 гр. и супер компактни размери. Този модел олекотена седалка е подходпяща за планинарство, прекосяване на ледници, ски туринг и ски алпинизъм.

 

Катерачната седалка LUX 2.0 Ultralight на австрийската марка STUBAI е между най-леките и компактни модели предлагани на пазара. С тегло от само 155 гр. и размери в прибрано състояние, колкото на стандартен смартфон, тази седалка и идеалното решение, когато всеки грам е от значение.

 

LUX 2.0 Ultralight е втора генерация ултра-лека седалка на STUBAI. С подобрен дизайн и оптимизран комфорт, тази катерачна седалка е изработен от DYNEEMA - най-здравите влакна на света, които същевременно са много леки, неподатливи на UV деградация и устойчиви на износване. Тънкият пояс на колана осигурява максимален комфорт дори при носене на раница. Седалката LUX 2.0 е лесна за поставяне и позволява да се слага директно докато сте с котки или ски на крака, като разполага и с два странични инвентарника за закачане на оборудването.

 

Супер лека, компактна и същевременно много издръжлива и надеждна, седалката LUX 2.0 Ultralight на STUBAI е идеалното допълнение към екипировката, за всеки активен планинар, който иска да намали максимално теглото и обема на своята раница, без да се лишава от оборудване.

Детайли
  • Една от най-леките и компактни алпийски седалки на пазара
  • Регулируеми бедрени ленти
  • 2 броя странични инвентарника
  • Калъф за съхранение и транспорт
  • Размери: M / L
  • Материал: DYNEEMA (полиетилен със свръхвисока молекулярна маса )
  • Тегло: 155 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Седалка за катерене STUBAI LUX 2.0 Ultralight
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Седалка за катерене STUBAI LUX 2.0 Ultralight
Седалка за катерене STUBAI LUX 2.0 Ultralight