Туристическа раница Osprey Mutant 38L Mars Orange 2024

Предназначена специфично за техничен терен и алпийски условия, раницата Mutant 38 на американската марка Osprey е профилирана за да бъде ваш сигурен спътник независимо дали практикувате ледено катерене или изкачвате висок връх в Алпите. Дизайнът на този модел е разработен съвместно с планински водачи и атлети и е доказан през годините в експедиции из най-различни кътчета по света в екстремни условия.

Виж пълното описание
SKU
1000455OR-conf
Цена
-17%
от 299.00 лв. Обикновена цена 359.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 28 май 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Предназначена специфично за техничен терен и алпийски условия, раницата Mutant 38 на американската марка Osprey е профилирана за да бъде ваш сигурен спътник независимо дали практикувате ледено катерене или изкачвате висок връх в Алпите.

 

  

 

Дизайнът на този модел е разработен съвместно с планински водачи и атлети и е доказан през годините в експедиции из най-различни кътчета по света в екстремни условия.

 

  

 

Конструкцията е предвидена да пасва плътно по тялото и да разпределя теглото равномерно като умората идва по-бавно, а свободата на движенията се запазва напълно без да се губи пълната стабилност. След първоначалното излизане на серията Mutant на пазара, моделите в нея бързо набират популярност, а с излизането на нови технологии, производителите от Osprey не спират да влагат подобрения. Последните продукти в серията се радват на новите ултралеки рециклирани NanoFly материи, които предлагат здравина, устойчивост на метеорологичните условия и изключителна лекота с мисъл за природата.

 

  

 

Рамката (която може да се сваля) е изработена от олекотен алуминий, а гърба използва подсилена EVA пяна с мрежа за проветрение и Snowshed покритие, което не позволява задържане на сняг и лед в тъканта. В комплекта е включена мрежа за закачане на каска, която можете да приберете в специално джобче, когато каската се използва по предназначение. Капакът също може да се маха, а позицията му се регулира с колани за пристягане. Системата за закачане на пикели и инвентар е много ефективна и стабилно фиксира принадлежностите ви без да губите свобода на движение.

 

  

 

Mutant е съвместима с хидратираща система. Тъй като моделът е зимен, той не включва странични джобове за бутилки (тъй като в тях водата замръзва), а използва страничните панели за двойна система от колани за пристягане, с които можете да фиксирате въже или ски. Mutant включва малък джоб за принадлежности като документи, паспорт, пари и тн, скрит във вътрешността на основното отделение. Катарамите са изработени с дизайн, позволяващ лесното им закопчаване и разкопчаване докато сте с ръкавици. Удобният кръстен колан, който се регулира бързо и лесно с едно движение притежава големи халки за закачане на карабинери с инвентар. В предната част разполагате с два допълнителни колана за пристягане на багаж, които можете да сваляте и прибирате, когато не са ви необходими.

 

  

 

Снабдена с всички необходими детайли за зимно планинарство, ски туринг и алпинизъм, и ледено катерене, Mutant 38 е страхотен избор за раница, която комбинира функционалност, лекота и здравина.

 

Детайли
 • Зимна раница за алпинизъм, ледено катерене, планинарство и ски туринг
 • Подвижни колани за закачане на различни пособия за зимна планина
 • Рамка от олекотен алуминий, която може да се сваля
 • Заден панел с мрежеста EVA пяна и покритие против задържане на сняг и лед в тъканта
 • Съвместима с хидратираща система
 • Мрежа за закачане на каска
 • Леки и удобни катарами, подходящи за употреба с ръкавици
 • Подвижен горен капак с джоб с цип
 • Възможност за закачане на ски и въже
 • Кръстен колан с халки за закачане на инвентар
 • Система за закачане на пикели, щеки и други
 • Бързо и лесно регулиране на ширината на кръстния колан
 • Материал: 210D рециклиран найлон NanoFly, без съдържание на вредни вещества (PFC/PFAS free)
 • Капацитет на натоварване: 13 кг
 • Обем: S/M: 36 л, M/L: 38 л
 • Размери: S/M: 63х30х26 см; M/L: 68x30x26 см
 • Тегло: S/M: 1.141 кг; M/L: 1.2 кг
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Туристическа раница Osprey Mutant 38L Mars Orange 2024
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Туристическа раница Osprey Mutant 38L Mars Orange 2024
Туристическа раница Osprey Mutant 38L Mars Orange 2024