Туристически гети Trimm Stopers

Трекинг гетите Stopers на чешката марка за туристическо оборудване Trimm имат олекотено тегло, супер здрав 450D рипстоп полиестерен плат и издължен профил в основата за защита и на обувките. Гетите Stopers ще запазят краката ви чисти и сухи по време на трекинга.

Виж пълното описание
В наличност
SKU
50200-conf
Цена
-15%
от 55.00 лв. Обикновена цена 65.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи събота, 30 септември 2023 г.
Добави в любими
Описание

Туристическите гети са важна част от екипировката на всеки любител на трекинга и различните видове планинарски туризъм. Целта им е да предпазват краката и панталоните да останат сухи, чисти и без наранявания.

 

Представяме ви гетите Stopers на на чешката марка за туристическо оборудване Trimm. Изключително здрави и устойчиви на износване, гетите Stopers са изработени от импрегниран 450 denier рипстоп полиестер и предлагат максимално олекотено тегло за характеристиките им (110 гр. за 1 гета.) Обуването им е повече от лесно благодарение на цип по цялата дължина на гетата, защитен с ръкав срещу навлизане на вода, а фиксирането става чрез кука в основата за захват към връзките на обувката, както и регулируема каишка, която минава под самата обувка.

 

Гетите Stopers са проектирани да бъдат с издължен профил в основата, така че покрият възможно по-голяма част от връзките на туристическата обувка и по този начин да я предпазят от навлизане на вода и мръсотия.

 

Подходящи за носене от мъже и жени, гетите Trimm Stopers ще допринесат за по-приятни и комфортни изживявания по време на трекинг и различни активности на открито сред природата.

Детайли
  • Подходящи за трекинг и планинарство през по-топлите месеци от годината
  • Цип цо цялата дължина на гетата, защитен с ръкав
  • Кука за закачане към връзки на туристически обувки
  • Регулируема каишка за пристягане под туристическата обувка
  • Пристягане в горната част
  • Издължен профил за защита на връзките на туристическата обувка
  • Олекотени и водоустойчиви
  • Материал: 450D рипстоп полиестер (двойно третиран с полиуретан)
  • Тегло: 220 гр. за комплект
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Туристически гети Trimm Stopers
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Туристически гети Trimm Stopers
Туристически гети Trimm Stopers