WACACO

WACACO

WACACO e създадена през 2013 г. в Хон Конг от двамата колеги и големи любители на кафето Jessie Wang и Hugo Cailleton. Името на компанията носи техните инициали WACACO - WA(Wang), CA(Cailleton), CO(Coopearation), а вдъхновението за създаването им идва от желанието им да предоставят възможност на всички приключенци, които също обичат първокачествения вкус на кафето, да могат да му се насладят, дори да се намират в най-отдалеченените кътчета на земята, независимо дали пътуват с автомобил, колело, каяк, или просто с раница на гърба. WACACO стартира като един от най-успешните старт-ъп проекти, благодарение на желанието си да създаде иновативен, изключително лесен за употреба, качествен и екологичен продукт. В сърцето на компанията стои супер олекотената и портативна кафемашина Minispresso, която е и първата по рода си кафе машина, която приготвя кафе с невероятен вкус и плътност, използвайки само един бутон за създаване на необходимото налягане и без необходимост от използване на електричество.

 

Преносимата кафе машина Minispresso изстрелва компанията WACACO до върха и дава началото на създаването на други модели компактни кафемашини, които да преодставят възможност за приготвянето на различни видове на една от най-популярните напитки по света.

 

Днес вече на пазара се срещат различни брандове и модели малки кафе машини, но WACACO затвърди репутацията си на лидер в преносимите технологии за кафе и предлага портативни машини за кафе, които се отличават с дизайн, надеждност и ефективност. С кафе машините WACACO ще можете да си приготвите и да почерпите близките с невероятни кафета по всяко време и навсякъде.

 

Разгледайте официалният сайт на WACACO!

Филтри
 1. Преносима и компактна еспресо кафе машина Wacaco Nanopresso Moss Green
  WACACO Преносима портативна кафемашина Wacaco Nanopresso Moss Green със калъф
  199.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Преносима портативна кафемашина Wacaco Nanopresso Arctic Blue със калъф
  WACACO Преносима портативна кафемашина Wacaco Nanopresso Arctic Blue със калъф
  199.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри