Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone

Бутилката за течности Hampton на френската марка Picture Organic е олекотена и компактна, така че да бъде подходяща за носене на вода или други течности по време на туризъм и други видове спорт сред природата. Този модел бутилка на Picture е с вместимост от 750 мл. и може да се пълни с вода или с други течности.

Виж пълното описание
Цена
39.00 лв. с ДДС
Цвят
Бутилка за течност Picture Organic Hampton Bottle Woodrose Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle White Art LM Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Spectra Green Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Green Spray Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Peach Nougat Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone Бутилка за течност Picture Organic WWF Hampton Bottle Black
Доставка
Поръчай сега и получи петък, 21 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Стилни, различни, с уникален дизайн и невероятни материи, Picture Organic са френски бранд, който стартира своето производство през 2008 г и само за 5 години успява да впечатли пазара и да спечели множество награди и отличия. Maрката фокусира енергия и нестихващо желание за създаване на устойчиви и екологично чисти продукти с минимално влияние върху природата – техният слоган RIDE, PROTECT and SHARE изразява любовта към спорта, която е съчетана с грижата за всички красиви места, които посещаваме с любимите си хора благодарение на него.

 

Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone  Отворена бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone  Затворена бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone

 

Бутилката за течности Hampton на френската марка Picture Organic е олекотена и компактна, така че да бъде подходяща за носене на вода или други течности по време на туризъм и други видове спорт сред природата. Този модел бутилка на Picture е с вместимост от 750 мл. и може да се пълни с вода или с други течности. Изработена е от неръждаема стомана, не съдържа бисфенол (BPA), така че да не променя вкуса на водата и да отговаря на всички стандарти за съхранение на храни и напитки. Бутилката Hampton предлага средно голям отвор за по-лесно пълнене и почистване, като пристига снабдена с красива дървена капачка на винт.

 

Бутилка от неръждаема стомана Hampton е предвидена за многократна употреба и допринася  да се намали използването на пластмасови бутилки, които замърсяват околната среда и често са неприятна гледка, когато сме сред природата.

Детайли
  • Бутилка за течности от неръждаема стомана
  • Дървена капачка на винт с дръжка за закачане към раницата
  • Стандартно широко гърло
  • BPA free
  • Материал: 100% неръждаема стомана
  • Обем: 0.75 литра
  • Тегло: 240 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone
Бутилка за течности Picture Organic Hampton Bottle Sandstone