Филтри

Чинии, купи и чаши

Чинии, купи и чаши

Съдовете и чашите за къмпинг са основен елемент от екипировката на любителите на къмпинга, туристическите преходи и други дейности на открито. При нас можете да разгледате модели на марките Outwell, Primus, Sea to Summit и Robens. Приборите, предвидени за употреба сред природата са проектирани да бъдат леки, издръжливи и лесни за опаковане, което ги прави идеален избор за използване в полеви условия.Те обикновено са изработени от олекотени материали като пластмаса без съдържание на вредни вещества, силиконизирана гума или неръждаема стомана. Тези материали са леки и устойчиви на счупване или разкъсване. В магазин CampingRocks предлагаме сгъваеми комплекти на Sea to Summit и Outwell, които могат да се подреждат един във друг, което помага да се спести място при опаковане на багажа. По-луксозна визия притежават продуктите на Primus, изработени от неръждаема стомана с дискретно лого както и сетовете от меламин (пластмаса, която не задържа неприятни миризми и е устойчива на счупване) на Outwell. Ако се колебаете при избора на подходящ комплект за вашите нужди, винаги можете да се обърнете към нашия екип за съвет и консултация.

Филтри
 1. Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl M Sulphur Yellow
  Sea to Summit Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl M Sulphur Yellow
  39.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Сгъваема купа Frontier Ultralight Collapsible Bowl M - лека, компактна и здрава! Перфектен избор за туризъм, къмпинг, пикник и за домашни любимци!
  Sea to Summit Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl M Aqua Sea Blue
  39.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 3. Сгъваема купа Frontier Ultralight Collapsible Bowl aqua blue - ултралека (82 гр), компактна (2 см) и с голяма вместимост (890 мл) - на добра цена!
  Sea to Summit Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl L Aqua Sea Blue
  45.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 4. Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl - ултралека (82 гр), компактна (2 см) и с голяма вместимост (890 мл) - перфектна за туризъм!
  Sea to Summit Сгъваема купа Sea to Summit Frontier Ultralight Collapsible Bowl L Sulphur Yellow
  45.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 5. Чаша Sea to Summit Delta Mug Blue
  Sea to Summit Чаша Sea to Summit Delta Mug Blue
  -25%
  Специална цена 9.00 лв. Обикновена цена 12.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри