Мъжки туристически обувки Icebug Haze M RB9X GTX - Petroleum / Chestnut 2024

Haze GTX е модел, предвиден за любителите на леки, комфортни и гъвкави обувки и е предназначен за леки преходи, и градска употреба. Тези обувки ще допаднат на всеки, който харесва екстра омекотяването – подметката, междината ЕVA подметка  и меките стелка и език създават много приятно чувство на ходилото.

Виж пълното описание
SKU
G93009-0E-conf
Оценка:
5.0 5 1
Цена
-32%
от 229.00 лв. Обикновена цена 339.00 лв. с ДДС

РАЗМЕР (EU)

Дължина на стелката (см)

36

22.5 см

36.5

23.0 см

37

23.5 см

37.5

24.0 см

38

24.5 см

39

25.0 см

40

25.5 см

40.5

26.0 см

40

25.5 см

41

26.25 см

41.5

26.5 см

42

27.0 см

42.5

27.5 см

43

28.0 см

44

28.25 см

45

28.5 см

45.5

29.0 см

46

29.5 см

46.5

30.0 см

47

30.5 см

48

31.0 см

 

Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

IceBug се фокусира върху изработката на обувки с невероятно добро сцепление на разнороден терен, за да мотивира хората към движение и спорт на открито дори, когато условията са влажни, хлъзгави и неприветливи като разработват редица уникални материали, използват шипове и дори гуми Michelin. Шведският производител е инициатор и участник в множество програми и инициативи за устойчиво развитие и намаляване на въглеродния отпечатък, който големите производства оставят върху природата. Всяка материя и процес на изработка, които IceBug използват целят изхабяването на минимално количество химикали, петролни горива, вода и енергия. Тъй като примерът е първото и най-важно нещо в мащабна битка като тази, те формират програмата Follow the Footprints, която осигурява пълна прозрачност за производствения процес на всеки един чифт. Трябва само да сканирате QR кода на етикета на вашите нови обувки и ще получите пълен отчет в цифри за това доколко екологично са изработени, както и подробен списък на държавите, които са пропътували докато стигнат до вас.

 

Haze GTX е модел, предвиден за любителите на леки, комфортни и гъвкави обувки и е предназначен за леки преходи, и градска употреба през зимата. Тези обувки ще допаднат на всеки, който харесва екстра омекотяването – подметката, междината ЕVA подметка и меките стелка и език създават много приятно чувство на ходилото.

 

  

 

Запазена марка на IceBug са подметките с изключително сцепление като в този модел използват RB9X подметка, направена от гумено вещество 9 Extreme. Лабораторни тестове (SATRA) показват, че обувки с тази подметка осигуряватпо-добър грип на хлъзгави повърхности. Тази подметка се използва в обувки за професионални лекоатлети в планинското бягане и ориентиране като Erik Öhlund, елитен ориентировач и представител на IceBug.

 

В направата на Haze вариантът RB9X подметка използва грайфер, проектиран да осигури перфектен грип на разнообразен терен – кал, скали, пясък, корени и тн, което го прави универсален и подходящ както за ниските части на планината, така и за високите.

 

  

 

За да запазите ходилата си сухи, когато маршрутът ви преведе през поток и локви или времето се влоши, дизайнерите от IceBug включват в Haze водоустойчива Gore-Tex мембрана - GORE-TEX® Extended Comfort, която предоставя надеждна защита от дъжд като същевременно отвежда излишната влага навън. Haze са снабдени с висок клас BOA Fit система за връзване с бутон, благодарение на която връзките ви не се отпускат и развързват, и не се налага да ги донастройвате по време на бягането.

Детайли
 • Мъжки обувки за планина на шведската марка IceBug
 • Подходящи за трисезонна употреба
 • Подходящи за смесен терен – от ниските до високите части на планината
 • Междинна подметка от EVA пяна
 • Подметка RB9X с много добро сцепление дори на хлъзгав терен
 • Защитен гумен борд от TPU (термополиуретан)
 • Стелки OrthoLite Hybrid – могат да се вадят
 • BOA fit система
 • Водоустойчива GORE-TEX® Extended Comfort мембрана
 • Стандартна кройка
 • Bluesign сертификат за екологична направа
 • Материал: 100% рециклиран полиестер, Bluesign сертификат
 • EVA междинна подметка 
 • Дроп: 7 мм
 • Тегло: 323 гр
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Мъжки туристически обувки Icebug Haze M RB9X GTX - Petroleum / Chestnut 2024
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Мъжки туристически обувки Icebug Haze M RB9X GTX - Petroleum / Chestnut 2024
Мъжки туристически обувки Icebug Haze M RB9X GTX - Petroleum / Chestnut 2024