Почистващ спрей за дрехи и обувки Grangers Footwear and Gear Cleaner 275 ml

Gear Cleaner на Granger's e спрей за почистване, предназначен за отстраняване на мръсотия, петна, прах и миризми от всякакъв вид техническо облекло, обувки и туристическо оборудване.

Виж пълното описание
Цена
20.00 лв. с ДДС
Доставка
Поръчай сега и получи събота, 20 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Спрейят Gear Cleaner на Granger's ефективно почиства всякакви високотехнологични платове и дрехи, без да е необходима употребата на перална машина.

 

Чрез напръскването със спрей Gear Cleaner се премахва прахта и мръсотията, които могат да повлияят на представянето и работата на вашето техническо облекло или обувки. Този препарат за почистване на Granger's може да се използва като първа стъпка преди прилагането на импрегниращ спрей, тъй като той защитава  водоотблъскващия филм на  водоустойчивите облекла. Спреят Gear Cleaner е подходящ за използване върху всякакви материи на дрехи, обувки, раници, спални чували, палатки, а дори и килими.

 

Независимо дали имате нужда да почистите обувките си, или трябва да се справите с някое петно по якето си, Gear Cleaner е всичко, което ви трябва, за да изглежда вашето облекло или оборудване по най-добрият начин. Въз основа на по-нежна формула, в сравнение с традиционните почистващи препарати , Gear Cleaner почиства прах и миризми, без да увреди водоотблъскващият филм, който оборудването ви притежава. Перфектен за премахване на изолирани петна, препаратът Gear Cleaner е отлично решение при почистване на елементи, които не могат да бъдат почистени в перална машина. 

 

Инструкции за употреба:

  • Уверете се, че всички ципове и велкро лепенки за затворени
  • Напръскайте от разстояние 10 см - 15 см засегнатите или замърсени части.
  • Веднъж нанесен спреят, избършете с влажна кърпа и оставете да изсъхне напълно преди употреба.
Детайли
  • Почистващ спрей
  • Ефективен и лесен за употреба 
  • Подходящ за употреба върху дрехи, обувки и оборудване от: пух, поларна материя, кожа, софтшел, мембрани, велур, плат и др. 
  • Може да се използва и за поддържане и почистване на каски
  • Сертификат Bluesign, удостоверяващ, че са използвани материали безопасни за потребителя, екологични и от-най високо качество
  • Обем: 275 мл.
  • Обем: 275 мл.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Почистващ спрей за дрехи и обувки Grangers Footwear and Gear Cleaner 275 ml
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Почистващ спрей за дрехи и обувки Grangers Footwear and Gear Cleaner 275 ml
Почистващ спрей за дрехи и обувки Grangers Footwear and Gear Cleaner 275 ml