REAL Turmat

REAL Turmat

Норвежката марка DryTech специализира в приготвянето и пакетирането на лиофилизирани храни, като набляга на разнообразието, висококачествени съставки и устойчиви и олекотени пакети. Предлагайки богата гама от супи, яхнии и десерти под търговското име - REAL Turmat, REAL Field Meal и REAL On the Go марката предлага балансирано хранене, с вкус и аромат, като на  домашно приготвено храна. DryTech използва иновативни и съвременни технологии за съхранение и пакетаж и същевременно традиционни рецепти приготвени в собствена кухня и от собствените готвачи на DryTech в Тро̀мсьо , Норвегия. Всички съставки се избират от подбрани доставчици, като за местните ястия се използва само норвежко месо. След като готвачите са съставили ястието, то го приготвя - в тенджери и след като е готово, се охлажда и се суши чрез технология за замразяване. След дехидратацията ястията се вакуумират, като не се използва кислороден абсорбатор и храните се пакетират в компактни опаковки, които заемат по-малко място в раницата.

Като норвежка марка, освен качеството на продуктите, сериозно внимание е насочено и устойчивото развитие и намаляването на хранителните отпадъци. Новите производствени мощности на компанията DryTech използват енергия от 100% възобновяеми източници. Oпаковките на DryTech притежават много важни функционалности, които служат като иновативни критерии за успеха на използвания продукт: олекотено тегло; дълъг срок на годност (минимум 5 години); възможност за консумиране директно от торбата след добавяне на вряла вода; практично отваряне и затваряне; запазване на вкуса и консистенцията на храната.

Днес, DryTech предлага широка гама готови хранителни продукти за конусумиране, когато сте навън сред природата - от закуска до обяд до вечеря. Ястията на Drytech помагат на мъжете и жените по целия свят да постигат своите цели всеки ден, независимо дали става дума за планински преходи, полярни експедиции, професионални дейности на въоръжените сили, състезания по триатлон, лекари в лагери за бежанци или семейства, които просто се отправят към вилата си през уикенда или на пикник сред природата.

Разгледайте официалния сайт на DryTech

Филтри
 1. Кремообразна паста със сьомга REAL Turmat Creamy Salmon with Pasta - 500g
  REAL Turmat Кремообразна паста със сьомга REAL Turmat Creamy Salmon with Pasta - 500g
  -20%
  Специална цена 20.00 лв. Обикновена цена 25.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Кускус с леща и спанак REAL Turmat Couscous with Lentils and Spinach - 500g
  REAL Turmat Кускус с леща и спанак REAL Turmat Couscous with Lentils and Spinach - 500g
  -14%
  Специална цена 19.00 лв. Обикновена цена 22.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 3. Чили кон Карне REAL Turmat Chili con Carne - 500g
  REAL Turmat Чили кон Карне REAL Turmat Chili con Carne - 500g
  -20%
  Специална цена 20.00 лв. Обикновена цена 25.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 4. Риба треска в къри сос REAL Turmat Cod in Curry Sauce – 500g
  REAL Turmat Риба треска в къри сос REAL Turmat Cod in Curry Sauce – 500g
  -20%
  Специална цена 20.00 лв. Обикновена цена 25.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 5. Паста в доматен сос REAL Turmat Pasta in Tomato Sauce - 460g
  REAL Turmat Паста в доматен сос REAL Turmat Pasta in Tomato Sauce - 460g
  -18%
  Специална цена 18.00 лв. Обикновена цена 22.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри