REAL Turmat

REAL Turmat

Норвежката марка DryTech специализира в приготвянето и пакетирането на лиофилизирани храни, като набляга на разнообразието, висококачествени съставки и устойчиви и олекотени пакети. Предлагайки богата гама от супи, яхнии и десерти под търговското име - REAL Turmat, REAL Field Meal и REAL On the Go марката предлага балансирано хранене, с вкус и аромат, като на  домашно приготвено храна. DryTech използва иновативни и съвременни технологии за съхранение и пакетаж и същевременно традиционни рецепти приготвени в собствена кухня и от собствените готвачи на DryTech в Тро̀мсьо , Норвегия. Всички съставки се избират от подбрани доставчици, като за местните ястия се използва само норвежко месо. След като готвачите са съставили ястието, то го приготвя - в тенджери и след като е готово, се охлажда и се суши чрез технология за замразяване. След дехидратацията ястията се вакуумират, като не се използва кислороден абсорбатор и храните се пакетират в компактни опаковки, които заемат по-малко място в раницата.

Като норвежка марка, освен качеството на продуктите, сериозно внимание е насочено и устойчивото развитие и намаляването на хранителните отпадъци. Новите производствени мощности на компанията DryTech използват енергия от 100% възобновяеми източници. Oпаковките на DryTech притежават много важни функционалности, които служат като иновативни критерии за успеха на използвания продукт: олекотено тегло; дълъг срок на годност (минимум 5 години); възможност за консумиране директно от торбата след добавяне на вряла вода; практично отваряне и затваряне; запазване на вкуса и консистенцията на храната.

Днес, DryTech предлага широка гама готови хранителни продукти за конусумиране, когато сте навън сред природата - от закуска до обяд до вечеря. Ястията на Drytech помагат на мъжете и жените по целия свят да постигат своите цели всеки ден, независимо дали става дума за планински преходи, полярни експедиции, професионални дейности на въоръжените сили, състезания по триатлон, лекари в лагери за бежанци или семейства, които просто се отправят към вилата си през уикенда или на пикник сред природата.

Разгледайте официалния сайт на DryTech

Филтри
Страница
 1. Класическо бакалао с риба треска от северна Норвегия REAL Turmat Bacalao – 440g
  REAL Turmat Класическо бакалао с риба треска от северна Норвегия REAL Turmat Bacalao – 440g
  -20%
  Специална цена 20.00 лв. Обикновена цена 25.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
 2. Чили кон Карне REAL Turmat Chili con Carne - 500g
  REAL Turmat Чили кон Карне REAL Turmat Chili con Carne - 500g
  -20%
  Специална цена 20.00 лв. Обикновена цена 25.00 лв. с ДДС
  Оценка:
  0%
Филтри
Страница