Термос 360 Degrees Vacuum Insulated Flask With Pour Through Cap 750ml - Black

360 Degrees Vacuum Insulated Flask е термос от висок клас с капацитет от 750 мл. на австралийския лидер Sea to Summit. Конструкцията от неръждаема 18/8 стомана с двойни стени поддържа напитките горещи до 8 часа и студени до 24 часа, без да задържа миризми. Капачката представлява функционална 300 мл. чаша, а 360 градусовият пластмасов стопер позволява наливане от всеки възможен ъгъл. Цветните варианти на този продукт са прахово боядисани, за по-надежден и добър захват срещу приплъзване, дори и когато носите ръкавици. 

Виж пълното описание
SKU
360SSVF750BK
Изчерпана наличност
Описание

360 Degrees Vacuum Insulated Flask е термос (термо бутилка) с капацитет от 750 мл. и 300 мл. капачка-чаша. Конструкцията от неръждаема 18/8 стомана с двойни стени поддържа напитките горещи до 8 часа и студени до 24 часа, а 360 градусовият пластмасов стопер позволява наливане от всеки възможен ъгъл.

 

Термосът е изработен от много здрава 18/8 неръждаема стомана. Вътрешната повърхност е електрополирана, като по този начин се възпрепятства появата на бактерии и се улеснява поддържането на безупречни чистота и хигиена. Цветните варианти на този продукт са прахово боядисани, за по-надежден и добър захват срещу приплъзване, дори и когато носите ръкавици. 360 Degrees Vacuum Insulated Flask With Pour Through Cap не задържа миризми и няма използвани вредни пластмаси (BPA-free) в конструкцията. 


Термосът е с двойни стени и отлични технически параметри. Добрата изолация позволява съхранение и пренос на горещи (до 8 часа) и студени (до 24 часа) напитки, без появата на кондензация на неговата повърхност. Капачката на продукта служи и като здрава, пълноценна 300 мл. чаша. Пластмасовият стопер на течността е с отвор от 360 градуса и позволява наливане от всеки възможен ъгъл. 


360 Degrees Vacuum Insulated Flask With Pour Through Cap е стилен и практичен термос, който ще влезе във всеки страничен джоб на туристическа раница или в поставка за чаша. С отличните си изолационни качества и устойчивост на механични щети той ще се превърне в любим ваш аксесоар независимо дали го ползвате в натовареното градско ежедневие или по планинските пътеки.  

Детайли
 • Отличен здрав и изолиращ термос за универсална употреба
 • Двойни стени с вакум изолация за горещи (до 8 часа) и студени (до 24 часа) напитки
 • Тяло от 18/8 неръждаема стомана, устойчива на ръжда, пробиване и изпускане
 • Без вредни пластмаси (BPA-free
 • Не задържа миризми
 • Лесна за почистване с електрополирана  вътрешност, устойчива на бактериално развитие
 • Капачка-чаша с капацитет от 300 мл.
 • Прахово боядисване на цветните варианти на продукта за лесен и сигурен захват дори с ръкавици
 • Не ползвайте съдомиялна, за да удължите живота на продукта
 • Материал: 100% висококачествена 18/8 от неръждаема стомана
 • Размери: 8.8 см. (диаметър) х 26.5 см. (височина)
 • Обем: 750 мл.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Термос 360 Degrees Vacuum Insulated Flask With Pour Through Cap 750ml - Black
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Термос 360 Degrees Vacuum Insulated Flask With Pour Through Cap 750ml - Black
Термос 360 Degrees Vacuum Insulated Flask With Pour Through Cap 750ml - Black