Комплект за поддръжка на обувки Grangers Footwear Care Kit

Комплектът за поддръжка на обувки на Grangers – Footwear Care Kit включва всичко необходимо за пълна грижа за вашите туристически обувки. Той включва три специализирани препарата за почистване Footwear + Gear Cleaner, импрегнация Footwear Repel Plus и кондиционираща вакса за кожа Leather Conditioner, както и дървена четка с твърд косъм за механично отстраняване на груби частици.

Виж пълното описание
Изчерпана наличност
Описание

Footwear Care Kit е комплект за поддръжка на обувки на Grangers, включващ всички необходими формули и пособия за перфектно почистване и импрегнация на вашите туристически обувки.

 

Обувките и особено туристическите обувки са най-трудната за почистване част от вашата екипировка, защото първи се сблъскват със суровите условия, на които сте подложени на пресечен терен – кал, пясък, прах, камъчета и тн. Поради това те често се захабяват твърде бързо и губят фабричните си характеристики, ако не ги поддържате по подходящ начин. Правилната поддръжка включва както използването на висококачествени формули за почистване и импрегнация, така и средствата за предварително „грубо“ почистване, които са много важни преди да пристъпите към специализиран препарат.

 

Комплектът Footwear Care Kit на Grangers включва:

 • Footwear + Gear Cleaner 275 мл – мощен, но щадящ тъканите спрей за почистване на обувки с формула, подходяща също така за използване върху всякакви материи на дрехи, раници, спални чували, палатки, а дори и килими. Чрез напръскването със спрей Gear Cleaner се премахва прахта и мръсотията, които могат да повлияят на представянето и работата на вашето техническо облекло или обувки. Този препарат за почистване на Granger's може да се използва като първа стъпка преди прилагането на импрегниращ спрей, тъй като той защитава  водоотблъскващия филм на  водоустойчивите облекла.
 • Footwear Repel Plus 275 мл – спрей, който ефективно възстановява и подхранва водоотблъскващото покритие на обувките. Подобрена версия на предходния модел Footwear Repel, той предлага по-висока устойчивост във времето и е подходящ за различни материи като велур, набук, кожа и текстил.
 • Leather Conditioner 75 мл – туба с восъчен кондициониращ крем, който подхранва кожата и предпазва и защитава от вода и влага всички видове кожени обувки.
 • Footwear Brush – дървена четка с твърд косъм, която е изключително подходяща като първоначално „грубо“ почистване на едри и упорити частици като засъхнала кал, камъчета и пясък.

 

Grangers Footwear Care Kit включва всичко необходимо за пълноценна грижа за вашите обувки. Всички препарати не съдържат флуорокарбон и притежават Bluesign сертификат, гарантиращ минимално неблагоприятно влияние върху околната среда.

Детайли
 • Комплект за цялостна поддръжка на обувки
 • Подходящ за туристически обувки с всякаква материя кожа, велур, набук, текстил и съдържащи мембрани
 • Включва препарат за почистване на обувки Footwear + Gear Cleaner 275 мл.
 • Включва препарат за импрегнация на обувки Footwear Repel Plus 275 мл.
 • Включва туба с кондиционираща вакса за кожа Leather Conditioner 75 мл.
 • Включва дървена четка Footwear Brush
 • Не съдържа флуорокарбон
 • Bluesign сертификат
 • Количество: 2 х 275 мл. и 1 х 75 мл.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Комплект за поддръжка на обувки Grangers Footwear Care Kit
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Комплект за поддръжка на обувки Grangers Footwear Care Kit
Комплект за поддръжка на обувки Grangers Footwear Care Kit