Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light-Large

Постелката Ultra Light предлага дебелина от 5 см и е най-олекотената и компактна постелка в най-новата и иновативна колекция надуваеми туристически постелки на австралийската марка за туристическа екипировка Sea to Summit. 

Виж пълното описание
Цена
-24%
Специална цена 219.00 лв. Обикновена цена 289.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Постелката Ultra Light предлага дебелина от 5 см и е най-олекотената и компактна постелка в най-новата и иновативна колекция надуваеми туристически постелки на австралийската марка за туристическа екипировка Sea to Summit. 

 

След няколко годишно проучване австралийците от Sea to Summit отново успяха да разработят един иновативен и практичен продукт, който няма аналог на пазара. Представяме ви Ultra Light постелката на Sea to Summit, най-новият продукт в колекцията от олекотени и полезни аксесоари за туристи, пътешественици и къмпингари.

 

Това което прави постелките на Sea to Summit може би най-удобните на пазара и същевременно изключително компактни и леки е използваната матрица от взаимосвързани индивидуални въздушни камери, наречени Air Sprung Cells. Тази технология наподобява матраците с независим пружинен блок, като всяка клетка се деформира независимо от съседната и така се получава точковото разпределение на натоварването на тялото и се постига оптимално анатомично разпределение на телесното тегло по време на сън.

 

                                      

 

Ultra Light постелката на Sea to Summit е част от ултра олекотената серия на Sea to Summit с дебелина от 5 см и тегло между 395 гр и 495 гр. в зависимост от големината на постелката, като всички модели са изключително компактни в пакетирано състояние. Тези постелки са изработени от един слой въздушни камери (Air Sprung Cells) със средна големина, като една такава постелка има минимум 181 индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells).

 

Постелките на Sea to Summit впечатляват не само със своите размери и структура, но и с изключителна здравина и леснота за използване. При изработката, покритието от рипстоп найлон е допълнително ламинирано с екструдирана течност от TPU (термопластичен полиуретан), една уникална ламинираща технология, която придава максимална устойчивост на плата, както и антибактериална защита. Всяка постелка притежава мултифункционален вентил, който позволява безпроблемно напомпване, бързо изпускане на въздуха и бутон за фина настройка , позволяващ да регулирате твърдостта и комфорта според вашите предпочитания. Също така постелките на Sea to Summit идват с калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки в случай на спукване или пробиване по време на път.

 

 

 

Новата колекция от надуваеми постелки на Sea to Summit беше представена за първи път пред медии и публика във втората половина на 2014 г. и веднага спечели редица престижни международни отличия, както в САЩ, така и в Европа, като надуваемите постелки на Sea to Summit са обявени единодушно за едни от най-интересните и очаквани продукти в туристическия сектор.

Детайли
 • Ултралека и компактна надуваема постелка
 • 225 индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells)   
 • Еднослойна конструкция от въздушни камери
 • TPU ламинирана - увеличаващо устойчивостта на постелката
 • Антибакетриална защита
 • Мултифункционален вентил, позволяващ надуване, спадане и регулиране на твърдостта
 • Включен калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки
 • R- стойност от 1.1 за топлоефективност, което прави подходяща постелката за ползване през по-топлите месеци от годината.
 • Външен материал: 40D ripstop Найлон
 • Материал на междинния слой: 20D Найлон
 • Дебелина: 5 см
 • Тегло: 495 гр.
 • Брой въздушни клетки (Air Sprung Cells): 225
 • Размери в отворено състояние: 198 см (дължина) x 64 см (ширина
 • Размери в пакетирано състояние: 21 см (дължина) x 9 см (диаметър)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light-Large
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light-Large
Надуваема постелка 5.0 см Sea to Summit Ultra Light-Large