Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Plus Insulated-Large

Постелката Comfort Plus Insulated е част от най-иновативна колекция надуваеми постелки на австралийската марка за туристическа екипировка Sea to Summit и предлага дебелина от 6.3 см, двуслойна конструкция за оптимално съотношение между комфорт и лекота, както и пълнеж от високоефективен Thermolite изолационен материал, който предотвратява загубата на топлината докато спите.

Виж пълното описание
Цена
-10%
Специална цена 449.00 лв. Обикновена цена 499.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

След няколко годишно проучване австралийците от Sea to Summit  успяха да разработят един иновативен и практичен продукт, който няма аналог на пазара. Представяме ви Comfort Plus Insulated постелката на Sea to Summit, най-надеждната постелка за спане в колекцията от олекотени и полезни аксесоари за туристи, пътешественици и къмпингари.


 
Това което прави постелките на Sea to Summit може би най-удобните на пазара и същевременно изключително компактни и леки е използваната матрица от взаимосвързани индивидуални въздушни камери, наречени Air Sprung Cells. Тази технология наподобява матраците с независим пружинен блок, като всяка клетка се деформира независимо от съседната и така се получава точковото разпределение на натоварването на тялото и се постига оптимално анатомично разпределение на телесното тегло по време на сън.

 

Comfort Plus Insulated Large постелката на Sea to Summit е част от най-комфортната и изолираща серия на Sea to Summit с дебелина от 6.3 см и тегло 890 гр. Постелките от тази серия използват двуслойна конструкция от въздушни камери (Air Sprung Cells), като всеки слой е независим от другия и дава възможност по този начин теглото и формата на тялото да се разпределят върху по-голям брой въздушни клетки. Всичките клетки на тази постелка имат пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite и тънък метализиран слой Exkin Platinum, който изгражда защитна бариера и предотвратява загубата на топлина от тялото докато спите. Наличието на изолационен материал прави Comfort Plus Insulated постелката подходяща за употреба дори и при много студено време, на висока надморска височина и при температури достигащи до -17 градуса. Същевременно този вид постелка на Sea to Summit позволява да регулирате твърдостта и комфортта, според вашите нужди и особеностите на терена. Ако се налага постелката да се постави върху много неравен терен, тогава можете да напомпате долния слой максимално здраво с цел да се създаде защитна бариера, докато горният слой може да нагласите според вашите предпочитания. Постелките Comfort Plus с формата на мумия разполагат с минимум 596 индивидуални въздушни камери (Air Sprung Cells).

 

Постелките на Sea to Summit впечатляват не само със своите размери и структура, но и с изключителна здравина и леснота за използване. При изработката, покритието от рипстоп найлон е допълнително ламинирано с екструдирана течност от TPU (термопластичен полиуретан), една уникална ламинираща технология, която придава максимална устойчивост на плата, както и антибактериална защита. Всяка постелка притежава мултифункционален вентил, който позволява безпроблемно напомпване, бързо изпускане на въздуха и бутон за фина настройка , позволяващ да регулирате твърдостта и комфорта според вашите предпочитания. Също така постелките на Sea to Summit идват с калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки в случай на спукване или пробиване по време на път.

 

 

Колекцията от надуваеми постелки на Sea to Summit беше представена за първи път пред медии и публика във втората половина на 2014 г. и веднага спечели редица престижни международни отличия, както в САЩ, така и в Европа, като надуваемите постелки на Sea to Summit са обявени единодушно за едни от най-интересните и очаквани продукти в туристическия сектор.

Детайли
 • Надуваема постелка с правоъгълна форма и максимален комфорт 
 • Изцяло двуслойна конструкция от въздушни камери, като всеки слой е независим от другия
 • Пълнеж от високоефективна синтетична изолация Thermolite
 • Защитен изолационен слой от Exkin Platinum
 • TPU ламинирана - увеличаващо устойчивостта на постелката
 • Антибакетриална защита
 • Мултифункционален вентил, позволяващ надуване, спадане и регулиране на твърдостта
 • Включен калъф за съхранение и транспорт и малък комплект за ремонт с лепенки за бързи поправки
 • R- стойност от 5 за топлоефективност, което прави подходяща постелката за употреба при температури достигащи до -17 градуса.
 • Външен материал: 40D ripstop Найлон
 • Материал на междинния слой: 20D Найлон
 • Дебелина: 6.3 см
 • Тегло: 890 гр
 • Брой въздушни клетки (Air Sprung Cells): 788 за Large
 • Размери в отворено състояние: 201 см (дължина) x 64 см (ширина)
 • Размери в пакетирано състояние: 26 см (дължина) x 12.5 см (диаметър)
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Plus Insulated-Large
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Plus Insulated-Large
Надуваема постелка 6.3 см Sea to Summit Comfort Plus Insulated-Large