Пухен спален чувал Robens Couloir 750 2023

Представяме ви пухен спален чувал Couloir 750 на немскaта марка Robens. Couloir се характеризира с централен цип, супер компактни размери от 30 см. (дължина) x 22 см. (диаметър) в компресирано състояние и тегло от 1235 гр. за чувал с температурен комфорт от -8°C (дами) и -15°C (мъже), благодарение на използвания за пълнеж хидрофобен пачи пух със забележителна сила на запълване (бухване). Благодарение на дизайн с централен цип се радвате на улеснен достъп в чувала дори и в малка, тясна палатка. Така имате и възможността да седите седнали и да се наслаждавате на топла напитка без да се излагате на сутрешния хлад. 

Виж пълното описание
Цена
-25%
Специална цена 649.00 лв. Обикновена цена 869.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 23 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Спалният чувал Couloir 750 се характеризира с централен цип, супер компактни размери от 30 см. (дължина) x 22 см. (диаметър) в компресирано състояние и тегло от 1235 гр. за чувал с температурен комфорт от -8°C (дами) и -15°C (мъже), благодарение на използвания за пълнеж хидрофобен пачи пух със забележителна сила на запълване (бухване). Благодарение на дизайн с централен цип се радвате на улеснен достъп в чувала дори и в малка, тясна палатка. Така имате и възможността да седите седнали и да се наслаждавате на топла напитка без да се излагате на сутрешния хлад. 

 

Серията Couloir включва ултралеки спални чували, тип мумия, които са изключително меки и удобни, създадени за използване при активен туризъм и преходи, когато всеки грам от екипировката е от значение. Моделът, който ви представяме, Couloir 750, е три-четирисезонен спален чувал, удачен за използване от първите дни на пролетта до късна есен и повечето дни на зимните месеци, когато температурите навън не са под (-11)°C.

 

Couloir 750 използва пълнеж от висококачествен пачи пух в съотношение 95:5 (95% пух / 5% пера) със сила на запълване (бухване) 700 FP. Използваният за пълнеж пух е детайлно третиран с водоотблъскващ слой, което го прави по-бухващ и същевременно по-малко поемащ влага в сравнение с нетретиран пух. За да запази своите изолационни способности дори и след многократна употреба, дизайнерите на немската марката Robens използват „box wall“ конструкция с хоризонтална плетка във вътрешността на спалния чувал като са създадени отделни сектори, които да не позволяват пуха да се размества и същевременно да осигуряват достатъчно място той да се разшири и бухне след като чувала е бил компресиран. Обвивката на Couloir 750 е изработена от TORAY Taffeta плат - супер висококачествена и здрава материя, която е ветроустойчива, водоотблъскваща и допринася за още по-лекото тегло на спалния чувал. Благодарение на тези му характеристики, Couloir 750 тежи само 1235 гр. с обем в сгънато състояние 30 см. x 22 см. и температурен комфорт в диапазона (-8)°C / (-15)°C

 

В допълнение този модел спалният чувал предлага още няколко важни особености, които допринасят за една пълноценна и комфортна почивка на открито. Наличие на качулка с шнур за пристягане, термо яка с шнур за пристягане, подплатен здрав цип на японската марка YKK, разположен фронтално и разкопчаващ се до половината на чувала, мрежа за съхранение в домашни условия, както и компресионен калъф, чрез който да постигате супер компактни размери в сгънато състояние.

 

Препоръчваме серията Couloir на всички любители на компакните, леки и преди всичко топли спални чували с пълнеж от естествен пух.

Детайли
 • Спален чувал тип мумия
 • Качулка с шнура за пристягане
 • Термо яка с шнур за пристягане
 • Здрави подплатени двупосочни ципове на японската марка YKK
 • Механизъм на ципа за заключване против нежелано отваряне, както и против защипване на плата
 • Мрежа за съхранение на чувала в домашни условия
 • Компресиращ калъф за транспорт и съхранение
 • Дължина на тялото: 195 см.
 • Външен слой: TORAY 20D 380T тафета,100% найлон
 • Подплата: 20D 380T тафета, 100% найлон
 • Пълнеж: 750 гр. хидрофобен пачи пух в съотношение 95:5 (95% пух - 5% пера)
 • Сила на пълнежа: 700FP
 • Температурен обхват: Комфорт: (-8)°C (жени) / (-15)°C (мъже) ; Eкстремни възможности: (-36)°C
 • Размери в отворено състояние: 220 см.(дължина) x 80 см.(ширина в горната част) х 51 см.(ширина в долната част)
 • Размери в прибрано състояние: 30 см.(дължина) x 22 см.(диаметър)
 • Тегло: 1235 гр.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Пухен спален чувал Robens Couloir 750 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Пухен спален чувал Robens Couloir 750 2023
Пухен спален чувал Robens Couloir 750 2023