Самонадуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating Women’s - Regular

Специално разработена за дамите, самонадуваемата постелка Comfort Plus SI е четирисезонен луксозен избор с дебелина от 8 см и изключително висок R-фактор за топлоизолация от 5.1 – подходяща за екстремно студени температури.

Виж пълното описание
SKU
ASM2067-05331513
Цена
-13%
Специална цена 259.00 лв. Обикновена цена 299.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи петък, 26 юли 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Специално разработена за дамите, самонадуваемата постелка Comfort Plus SI е четирисезонен луксозен избор с дебелина от 8 см и изключително висок R-фактор за топлоизолация от 5.1 – подходяща за екстремно студени температури.

 

Австралийката марка Sea to Summit се отличава с иновативни и функционални продукти и аксесоари за туризъм. Техните самонадуваеми постелки за спане предлагат отличен комфорт, отлична изолация, компактни размери и изключително леко тегло. Самонадуваемите постелки от серията Comfort Plus са едни от най-леките и плътни постелки на Sea to Summit. Comfort Plus SI Women е предназначен специално за нуждите на дамите от екстра топлоизолация в определени зони, минимално тегло и лесно и бързо надуване.

 

 

 

Със стандартни размери от 170 см.(дължина) х 53 см.(ширина) и дебелина от 8 см., този модел постелка е повече от комфортна за спане и тежи само 950 гр. Нейната конструкция е съобразена с анатомичните специфики на дамите и позите, които предпочитат да заемат по време на сън, за да осигури максимална тополоизолация в най-уязвимите зони и да следва извивките на тялото ви. Серията Comfort Plus използва Delta Core-V технология с цел да се постигне едновременно добра термо изолация и 20% по-ниско тегло и обем в сравнение с аналогични постелки на други марки. Тази технология се основава на т.нар. "body mapping", който определя зоните с по-силен натиск върху постелката и добавя екстра пяна за допълнителна изолация и дебелина - такива са зоните на бедрата и краката при дамите.

 

Самонадуваемите постелки на Sea to Summit самостоятелно поемат около 70-80% от необходимия им въздух за максимално изпълване. За любителите на по-твърдите основи за спане е достатъчно само да добавите малко екстра въздух чрез напомпване с уста. Друго, което отличава самонадуваемите постелки на Sea to Summit, е наличието на мултифункционален вентил, който позволява бързо напомпване, бързо изпускане на въздуха (вентилът предотвратява изпускането на въздух при донапомпване и позволява да изкарвате въздуха с едно движение) и бутон за фина настройка, позволяващ да регулирате твърдостта и комфорта според вашите предпочитания. Също така самонадуваемите постелки на Sea to Summit включват и специални силиконови точки по външната обвивка против хлъзгане на спалния чувал. Пристигат с включен в комплекта калъф за транспорт и съхранение. Друга практична фунция е иновативната PillowLock система, която позволява фиксиране на възглавницата към постелката като не й позволява да се хлъзга и размества.

 

 

 

С дебелина от 8 см и висок фактор за термоизолация R value 5.1 тази самонадуваема постелка е перфектен избор за къмпинг и туристически преходи през цялата година като осигурява ефективна изолация дори при употреба в снежни условия зимата.

Детайли
 • Олекотена и супер комфортна единична самонадуваема постелка
 • Специално предназначена за дамите
 • Delta Core-V технологията оптимизира термо изолацията в най-важните контактни зони и намалява обема на постелката в сгънато състояние
 • Мултифункционален вентил, позволяващ бързо надуване, спадане и регулиране на твърдостта
 • Точки против хлъзгане на повърхността постелка
 • PillowLock система
 • TPU ламинирана - за допълнителна устойчивост на постелката
 • Включен калъф за съхранение и транспорт
 • R-value стойност от 5.1 за топлоефективност, което прави постелката подходяща за употреба при температури, достигащи до (-12)°C градуса
 • Външен материал: 30D Полиестер
 • Дебелина: 8.0 см.
 • Тегло: 950 гр.
 • Размери в отворено състояние: 170 см. (дължина) x 53 см. (ширина)
 • Размери в пакетирано състояние: 27 см. (дължина) x 15.2 см. (диаметър
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Самонадуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating Women’s - Regular
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Самонадуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating Women’s - Regular
Самонадуваема постелка 8.0 см Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating Women’s - Regular