Четириместна типи палатка Robens Fairbanks 2024

Палатката Fairbanks e част от Outback колекцията на немската марка Robens. Тя е с дизайнерска типи (куполовидна) конструкция, която е използвана от повечето индиански племена. Палатките с този дизайн са изключително устойчиви на вятър (Fairbanks издържа на ветрове със скорост до 149 км/ч) и предлагат допълнителна ефективна височина на спалното помещение за мащабите си. Типи палатката Fairbanks вдъхва не само романтика, но е и с отлични технически характеристики благодарение на полипамучната материя HydroTex®, така че да къмпингувате комфортно и да сте защитени от метереологичните условия и зиме, и лете.

Виж пълното описание
Цена
-14%
Специална цена 1 499.00 лв. Обикновена цена 1 749.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи събота, 22 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви типи палатка Fairbanks на немската марка Robens. Тя предлага едно голямо помещение с възможност да подслони до четирима лагеруващи и е подходяща както за семейства с деца, така и за приятелски компании, които търсят романтика.

 

Покривалото ѝ е изработено от изключително здрава полипамучна материя (65% памук, 35% полиестер), която гарантира перфектна водоустойчивост и здравина на напори и износване. Допълнително качество на платнището е, че през горещите летни дни полипамукът не допуска запарване във вътрешността, както се случва при палатки със 100% полиестерни покривала. Това гарантира, че при рязка промяна на температурата не се образува конденз.

 

Типито има вградени вентилационни панели покрай пода и мрежест покрив с качулка, която вие имате възможност да контролирате чрез специално добавени за целта шнурове и по този начин да избирате желаната степен на вентилация в палатката. По този начин вие регулирате степента на циркулация на въздух във вътрешността на палатката. Подът е здраво пришит за платнището, за да се гарантира, че няма да навлизат студ, вода, прах и насекоми от външната среда.

 

За разлика от своите сродни типи палатки, Fairbanks предлага предверие, което предпазва при дъжд и служи за поставяне на багаж или място за готвене при лошо време. Когато преддверието е отворено, основното помещение на палатката се затваря с мрежа против комари, която е с изключително ситни дупчици. Тази мрежа предпазва вътрешността от навлизане на насекоми и спомага за по-добрата вентилация в палатката. Вратата има двупосочен цип и може да бъде фиксирана отстрани или отгоре на входа.

 

Независимо от това с каква цел използвате типи палатката Fairbanks, може да бъдете сигурни, че тя има здрава и надеждна конструкция, която е изключително лесна за разпъване. Състои се от една единствена алуминиева рейка, която се поставя в центъра на палатката, след което остава само да фиксирате платнището чрез добавените за целта червени шнурове с обтегачи.

 

Конструкторите на Robens са помислили не само за лесното разпъване на палатката, но и за лесното ѝ прибиране. Предвиден е и компактен транспортен сак, който се пристяга, за да се намали размера му до минимум след като палатката е прибрана. Типито Fairbanks е с максимално олекотено тегло и компактен размер, когато е сгънато. То тежи едва 9.1 кг., а в отворено състояние предлага просторно и високо помещение за четири души.

 

Типи палатката Fairbanks е оборудвана с всички необходими системи за сигурност и водонепропускливост и е проектирана да издържа на сериозни пориви на вятъра. Освен, че ще бъдете максимално защитени от слънце, вятър, жега и студ, Fairbanks ще допринесе за романтично изживяване по време на вашата къмпинг почивка.

 

Детайли
 • Типи (куполовидна) конструкция
 • С капацитет за четири души
 • Комарник на вътрешния вход за по-добра ветилация и защита от навлизане на насекоми
 • Вентилационни панели в основата
 • Вентилационни мрежи на върха
 • Качулка с шнурове при върха за отваряне или затваряне на вентилационните мрежи
 • Поли за допълнителна защита на основата при силни бури и дъждове
 • Рейка: Анодизиран алуминий, 36.9 - 47.5 мм. диаметър
 • Покривало: Полипамук HydroTex (65% памук / 35% полиестер)
 • Под: Пришит към външното покривало 100% полиестер, 210Т Oxford Polyester с 10000 мм. воден стълб
 • Размери в прибрано състояние:  77 см. x 20 см.
 • Тегло: 9.6 кг.
 • Рейка: Анодизиран алуминий, 46 мм. - 37 мм. диаметър
 • Покривало: Полипамук HydroTex (65% памук / 35% полиестер)
 • Под: Пришит към външното покривало 100% полиестер, 210Т Oxford Polyester с 5000 мм. воден стълб
 • Размери в прибрано състояние:  77 см. x 20 см.
 • Тегло: 9.1 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Четириместна типи палатка Robens Fairbanks 2024
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Четириместна типи палатка Robens Fairbanks 2024
Четириместна типи палатка Robens Fairbanks 2024