Триместна надуваема палатка Outwell Elmdale 3PA 2023

Представяме ви триместна надуваема палатка Elmdale 3PA от датската марка Outwell. С конструкция от въздушни камери, които надувате за лесно и бързо, този модел се характеризира с изключително полезен навес над входа за защита от дъждове и слънце, система OWS за максимално надеждна стабилност при бури и ветрове, Outtex основен полиестерен плат с  4000 мм. воден стълб и редица други екстри.

Виж пълното описание
Цена
-33%
Специална цена 1 549.00 лв. Обикновена цена 2 299.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи събота, 22 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви триместна надуваема палатка Elmdale 3PA от датската марка Outwell. С конструкция от въздушни камери, които надувате за лесно и бързо, този модел се характеризира с изключително полезен навес над входа за защита от дъждове и слънце, система OWS за максимално надеждна стабилност при бури и ветрове, Outtex основен полиестерен плат с  4000 мм. воден стълб и редица други екстри.

 

Elmdale 3PA е оборудвана с всички разработени и патентовани от Outwell системи за сигурност и комфорт. Палатката предлага обемно антре и изолиранo спалнo помещениe, голям вход с комарник за отлично проветрение, както и добавения над входа навес, благодарение на който ще бъдете защитени при дъждовно време и ще се наслаждавате на сянка по време на летните жеги.

 

Това, с което палатка Elmdale 3PA ще очарова любителите на къмпинг туризма, са три, независими една от друга, въздушни камери, благодарение на които разпъвате палатката изключително бързо и лесно, а конструкцията става силно издръжлива с възможност да устои на пориви на вятърa със скорост до 88 km/h. Всяка една камера е облечена в полиестерен ръкав, така че да бъде добре защитена и изолирана с цел да се сведе до минимум възможността от спукване.

 

   

 

Elmdale 3PA предлага антре с площ от 4 кв.м., достатъчно обемно не само за съхранение на лични принадлежности и багаж, но и за разполагане на къмпинг мебели - сгъваема маса, столове, къмпинг шкафове. По стените на антрето са разположени затъмнени панорамни прозорци с покривала, които може да регулирате според вашите предпочитания. Вентилацията във вътрешността е гарантирана, благодарение на големия вход, който освен, че можете да отваряте и затваряте частично или напълно, предлага и голям комарник, така че да бъдете защитени от навлизане на насекоми, в случай, че решите да нощувате на отворени ципове. Новата есктра тук са магнитните ленти на вратата на входа, за да го отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да го затваряте и с цип). Към антрето е добавен и защитен отвор за прокарване на електричество в палатката, канал, където безопасно и компактно да съхранявате електрическия кабел, както и кука за закачане на фенер.

 

Спалнoто помещение е едно, изолирано от антрето и покривалото на палатката, с възможност да приюти до общо трима души и наречени Premier Bedroom поради това, че предлагат екстра височина и размери, както и затъмнени стени и покрив за спокоен сън по всяко време на денонощието. То може да бъде разкачано за почистване, когато е необходимо, а създателите на Elmdale 3PA са решили да го монтират фабрично, за да ви улеснят и спестят време при разпъване на палатката. Новата екстра тук е магнитната лента на вратата на спалното помещения, за да го отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да го затворите и с ципове). Подът на Elmdale 3PA е изцяло пришит към покривалото на палатката, така че да бъдете максимално защитени от метеорологичните условия и насекоми, а за оптималната вентилация в палатката са добавени освен големия комарник на входа, частични комарници на входовете на спалните помещения, както и вентилационни отвори с мрежи в задната част на спалните помещения и външния плат.

 

Конструкторите от Outwell добавят няколко нови екстри към високите си класове палатки, включително и в сериите Elmdale. Една такава екстра са магнитните ленти (Quick & Quiet) на вратите на централния вход и входа на спалното помещение, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно. Друга нова екстра е специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи (HookTrack System) за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи. При конструкцията новостите са допълнителните крепежни пръстени по протежение на въздушните камери, за да осигурят повишена стабилност при ветровити условия. Този модел палатка е с индекс Aerodynamic Storm Protection 9, което означава, че конструцкията и материята могат да издържат пориви на вятъра над 80 km/h.

 

С Outtex 4000 мм. воден стълб на външното покривало и 10 000 мм. воден стълб на пода палатка Outwell Elmdale 3PA не само ще се погрижи за вашата сигурност и комфорт по време на къмпинг почивката, но и ще ви очарова с практичен, компактен и функционален дизайн.

Детайли
 • Семейна надуваема палатка с капацитет за трима души (комфортно нощуват двама души)
 • Бързо и лесно построяване на конструкцията чрез надуване на въздушните камери
 • Допълнителни крепежни пръстени по протежение на въздушните камери, за да осигурят повишена стабилност при ветровити условия
 • Тента над входа, благодарение на която ще бъдете защитени при дъждовно време и ще се наслаждавате на сянка по време на летните жеги.
 • С голям централен вход, който може да отваряте и затваряте частично или изцяло и цял комарник за защита от насекоми
 • Магнитни ленти на вратата на входа, за да го отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да го затваряте и с цип)
 • Спално помещение Premier Bedroom - екстра голямо и високо, с отлична вентилация и вход за електричество
 • Магнитни ленти на вратата на входа на спалното помещение, за да го отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да го затваряте и с цип)
 • Затъмнени стени и покрив на спалното помещение за спокоен сън по всяко време на денонощието
 • Отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабели
 • Специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи
 • Затъмнени панорамни прозорци с покривала
 • Лепени шевове
 • Включена помпа с двоен режим за надуване и спадане 
 • Сак за транспорт и съхранение
 • Конструкция: 3 независими въздушни камери 9 psi/0.6 bar / Рейка от стомана за навеса с диаметър 19 мм. за тентата
 • Външен плат: Outtex 4000 (100% Полиестер оксфорд / тафета) с 4 000 мм. воден стълб
 • Плат на спални помещения: Дишащ 100% полиестер
 • Под: Двустранно третиран 100% полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
 • Размери в пакетирано състояние:  76 см. x 38 см. x 38 см.
 • Тегло: 21.3 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Триместна надуваема палатка Outwell Elmdale 3PA 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Триместна надуваема палатка Outwell Elmdale 3PA 2023
Триместна надуваема палатка Outwell Elmdale 3PA 2023