Bergans Of Norway ви кани на Фото Сафари из Норвегия

На 11 август може да се качите на влака и да отпътувате до красивата планинa Dovre в Норвегия, където да се насладите на уникалната околната среда и да направите страхотни снимки. Пътуването ще продължи до 14 август и ще включва дейности, които ще ви доближат до красивата, дива, естествена среда на региона. Как ви звъучи, искате ли да се присъедините?

 

По инициативата Expedition 2020 на Bergans, която цели да се опазва биологичното разнообразие се организира едно вълнуващо пътешествие, по време на което известните фотографи Helle Olsen и Uri Golman и още 12 други участника ще се впуснат във фото сафари из планината Dovre в Норвегия. По време на разходката, участниците ще имат възможност да направят прекрасни снимки, да изкачат  връх Snøhetta (2,286 метра) и да отседнат за почивка в най-новата планинска хижа на норвежката трекинг асоциация – Snøheim.

 

Bergans of Norway ще покрие всички туристически разходи, включително настаняването и храната. За чуждестранните участници също е помислено, като норвежката марка ще се погрижи за разходите за придвижване от/до най-близкото международно летище. Освен това всички участници ще получат пакет с продукти от Bergans, създадени от устойчиви и безвредни материали. Допълнителни подробности, свързани с предоставеното оборудване и програмата за пътуването ще бъдат публикувани в последствие.

 

Bergans ще избере 12 участници, които да се присъединят към фото сафарито в Норвегия. За да участвате е необходимо само да попълните вашите лични данни, да прикачите ваша снимка и да напишете накратко защо искате да участвате в това пътуване. Всичко това трябва да попълните на английски език на официалниата страница на Bergans of Norway ТУК и да се надявате да ви изберат.

 

Крайният срок за участие е 5ти Юни 2016 г., така че побързайте!  

Назад към всички статии