CampingRocks с нов Шоурум

Скъпи приятели и клиенти на CampingRocks.bg,

 

С първите пролетни лъчи и на прага на предстоящия къмпинг сезон Ви каним в новия ни шоурум в София.

 

Вече се намираме на нов адрес: ул. Николай Хайтов 2 Б, само на няколко крачки от метростанция "Жолио Кюри". Задраскайте от тефтерчетата си старото ни местонахождение на ул. Неофит Рилски 70 и заповядайте на новото ни място.

 

Новият ни шоурум е разположен на два етажа с площ от 150 кв. м. Тук ще намерите всичко, което ви е необходимо за една незабравима къмпинг почивка. На място може да разгледате и да тествате голяма част от предлаганите в електронния ни магазин спални чували, постелки, легла, къмпинг мебели, посуда и всякакви къмпинг аксесоари на марките Outwell, Coleman, Robens, Trimm, Sea To Summit, Bergans of Norway и много други. Ако пък сте в търсене на нова или първата си палатка, тук ще получите много подробна информация относно предлаганите от нас модели, както и полезни съвети и трикове.

 

Не сме забравили и нашите клиенти, които освен къмпинг фенове, са и запалени планинари, скиори и любители на туризма. Затова в шоурума на CampingRocks.bg има специално местенце, където ще откриете новите колекции от раници, спортно и туристическо облекло на марките Bergans of Norway и Trimm и Eisbär, а любители на водните приключения ще могат да тестват спасителните жилетки YAK и облеклото и екипировката на Crewsaver и Sea To Summit.

 

Дори и да не сте къмпингар или планинар, а просто пътешественик и любител на заниманията на открито, със сигурност ще откриете при нас полезни пособия за пътуване, организиране на багажа или игри, занимания и интересни джаджи за градинското ви парти.

 

Така че, не забравяйте – адресът е ул. Николай Хайтов 2 Б . Ще е отворено за вас всеки делничен ден от 10 до 19 ч., както и събота от 10 до 15 ч. Вижте къде сме на картата ето тук: Контакти

 

А за първите ни клиенти в новия ни шоурум ще има нялколко специални изненади, така че да ви зарадваме с нова визия и малък подарък :) 

 

Очакваме ви!

                                                            

Назад към всички статии