Фотоконкурс “WinterRocks“ на CampingRocks

На 15 февруари, 2017 г. стартира ежегодният фотоконкурс на CampingRocks.bg. Тази година решихме конкурсът да бъде свързан със зимни приключения под името “WinterRocks”, като целта е участниците да покажат чрез снимките си как прекaрват свободното си време през зимните месеци, какви невероятни, красиви и интересни места са посетили, а чрез личните си преживявания да вдъхновят не само нашия екип, но и много други да хващат ски, бордове, пикели, щеки, раници и палатки и да поемат в заснежената планина.

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Всеки участник може да участва само с една снимка - тази, която според него показва най-добре незабравимите моменти от зимният преход, красотата от местата, където се е лагерувало, емоциите по време ски ваканцията. Снимката трябва, преди всичко, да бъде зимна и вдъхновяваща и да провокира желание за зимно пътуване и/или лагеруване. Заедно със своята снимка, участниците трябва да споделят къде е направена снимката, а по своя преценка могат да разкажат и историята на преживяването.

 

Най-вдъхновяващите снимки според екипа на CampingRocks - тези, които ще ни накарат да искаме да сложим дебелия шал, ръкавиците и зимните обувки и да отпътуваме към мястото от снимката, ще бъдат включени за участие. Участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат одобрявани само снимки, които отговарят на темата на конкурса „WinterRocks", т.е. снимки, които са заснети по време на зимните месеци и показващи възможностите за туризъм, лагеруване и приключения по време на този сезон. Снимките, които не са по темата на конкурса или на които им липсва нужната доза вдъхновение няма да бъдат качвани в албума “WinterRocks” - в този случай ще дадем шанс на участника, чиято снимка не е публикувана, да ни изпрати още една (втора) снимка и ако успее да ни „вдъхнови“ ще бъде част от албума и ще участва за спечелването на някоя от наградите.

 

СРОКОВЕ:

Конкурсът ще бъде отворен за участие на 15.02.2017 г. и ще завърши на 15.03.2017 г.

Желаещите за участие в конкурса трябва да изпратят снимката си на адрес: [email protected] не по-късно от 24:00 ч. на 15.03.2017 г.

 

Когато изпраща своята снимка за конкурса, всеки участник декларира и се съгласява, че:

 

 

НАГРАДИ:

Наградени ще бъдат 3-те снимки, които според екипа на CampingRocks.bg са показали най-силно емоциите, които зимата ражда у нас и са провокирали най-силно желание за зимни приключения. Снимките ще бъдат избрани измежду всички публикувани снимки в албума WinterRocks във Facebook страницата на CampingRocks до 24:00 часа на 15.03.2017 г., без да се вземат предвид броя харесвания на публиката и фотографските способности на участника, заснел снимката.

 

НАГРАДИ ЗА ЗИМНИТЕ ВДЪХНОВИТЕЛИ:

 

Имената на тримата печеливши ще бъдат публикувани на 20.03.2017 г. в страницата нa CampingRocks.bg и Facebook, като още същият ден ще организираме томбола в нашия шоурум, където ще бъдат разпределени наградите между участниците.

 

Наградени ще бъдат и 3-те снимки, събрали най-много харесвания и споделяния във Facebook. За да се определи броя на харесванията и споделянията се взема предвид сбора на числата от „Харесвам“ (включително другите разновидности на Харесвам) и „Сподели“, които стоят под съответната снимка в албума “WinterRocks” на CampingRocks.bg до 24:00 часа на 15.03.2017 г.

 

НАГРАДИ ЗА НАЙ-МНОГО ХАРЕСВАНИЯ:

 

В края на конкурса от всички снимки ще подберем няколко от най-пленяващите снимки, които да изложим в магазин CampingRocks в София. По този начин желаем да изразим благодарността си към приноса на фотографите в проекта ни за насърчаване и разпространяване на приключенията и живота навън и техните снимки ще могат да продължават да вдъхновяват и след приключването на конкурса.

 

НАГРАДА ЗА НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩА СНИМКА ОТ ТРЕКМАНИЯ

  • Еднодневна или двудневна екскурзия по избор в България за зимен сезон 2017/2018 година

 

Фотографът на избраната зимна снимка ще спечели преход в зимните български планини, предоставен от ТрекМания, през сезон 2017/2018, за ден или два – по негов избор. Печелившият ще може да избира между вълнуващо зимно приключение със снегоходки или атрактивно и наситено с адреналин зимно алпийско изкачване

 

 

ЗА ОЦЕНЯВАЩИТЕ:

Оценяващи са всички членове на екипа на CampingRocks.bg, както и планински водачи с доказан опит от ТрекМания. Ние се стремим не само да предлагаме качествено и надеждно оборудване на любителите на преживяванията и живота на открито, но и да насърчаваме и разпространяваме идеята за този начин на почивка сред природата. Оценяващият екип на CampingRocks.bg и ТрекМания на фотоконкурса „WinterRocks“ абсолютно безпристрастно и обективно ще изберат снимките, които провокират най-силно желание за  пътешествия и къмпингуване през зимният сезон.

 

                                                                                                                                                                                                                                                  ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ УСПЕХ!

Назад към всички статии