Четириместна надуваема палатка Outwell Parkdale 4PA 2023

Представяме ви четириместна надуваема палатка Parkdale 4PA от датските специалисти в къмпинг екипировката Outwell. Тя е с тунелен дизайн, разделен на три, изграден от надуваеми камери за лесно и бързо разпъване и максимална устойчивост, високо и обемно антре с два входа и панорамни прозорци, както и две комфортни спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно. Палатка Parkdale 4PA е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да бъде подходяща както за море, така и за планина.

Виж пълното описание
Цена
-29%
Специална цена 1 999.00 лв. Обикновена цена 2 799.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи сряда, 24 април 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Представяме ви четириместна надуваема палатка Parkdale 4PA от датските специалисти в къмпинг екипировката Outwell. Тя е с тунелен дизайн, разделен на три, изграден от надуваеми камери за лесно и бързо разпъване и максимална устойчивост, високо и обемно антре с два входа и панорамни прозорци, както и две комфортни спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно. Палатка Parkdale 4PA е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да бъде подходяща както за море, така и за планина.

 

Архитектурно Parkdale 4PA е разделена на три основни помещения (предверие, което може да бъде затваряно; антре, което също може да бъде затваряно или съединявано с предверието; спално помещение за четири души, разделено на две и с възможност да бъде обединявано в едно цяло).

 

Предверието на Parkdale 4PA е с дължина 200 см. и може да бъде използвано за разполагане на шезлонзи, кухненски мебели за готвене или като склад. То може да бъде затваряно частично или изцяло отпред и отзад и не включва под.

 

Антрето на е обемно и достатъчно високо, така че да ходите изправени без да докосвате тавана. На всяка една от стените му са предвидени панорамни затъмнени прозорци за навлизане на допълнителна светлина, които могат да бъдат регулирани и затваряни при необходимост. Входовете са два - голям, фронтален, който може да отваряте частично или изцяло, както и страничен. Двата входа включват и цели комарници, които да ви гарантират абсолютна защита от насекоми, когато времето е горещо и решите да нощувате на отворени ципове. Допълнителна екстра тук за модела са добавените магнитни ленти на централния вход, за да го отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да го затваряте и с ципове). 

 

   

 

Спалните помещения са две, изолирани от антрето и покривалото на палатката, с възможност да приютят до общо четири души и наречени Premier Bedroom поради това, че предлагат екстра височина и размери, както и затъмнени стени и покрив за спокоен сън по всяко време на денонощието. При желание могат да бъдат съединявани или пък разкачани за почистване като създателите на Parkdale 4PA са решили да ги монтират фабрично, за да ви улеснят и спестят време, когато разпъвате палатката. Новата есктра тук са магнитните ленти на вратите на спалните помещения, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно (остава и възможността да ги затваряте и с ципове). Подът на Parkdale 4PA е изцяло пришит към покривалото на палатката, така че да бъдете максимално защитени от метеорологичните условия и насекоми, а за оптималната вентилация в палатката се грижат двата входа, големи регулируеми вентилационни отвори под страничните панорамни прозорци, както и вентилационни отвори в задната част на спалните помещения и външния плат. 

 

Подът е 100% полиетилен, пришит към основната материя, за да бъдете допълнително защитени срещу външните фактори. Parkdale 4PA разполага и със специално добавен канал за окачване на осветителни тела, както и джобове за съхранение на лични вещи и ценности. Този модел включва още ред екстри и функционалности, които не само да направят ваканцията ви приятна и незабравима, но и максимално да ви доближат до комфорта на дома: затъмнени панорамни прозорци в антрето, затъмнени стени и покрив в спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието, отвори за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабелите, точки за закачане на фенери, мрежести джобове и др. 

 

Разпъването и осигуряването на палатка Outwell Parkdale 4PA отнема около 15-20 мин., а създателите ѝ от Outwell са включили ръчна помпа с двоен режим за надуване, клинове за осигуряване, както и здрав сак за съхранение и транспорт на палатката.

Детайли
 • Семейна надуваема палатка с капацитет за четири души
 • Тунелен дизайн, разделен на 3 основни помещения
 • Бързо и лесно построяване на конструкцията чрез надуване на въздушните камери
 • Допълнителни крепежни пръстени по протежение на въздушните камери, за да осигурят повишена стабилност при ветровити условия
 • Голям централен вход на предверието, който може да затваряте изцяло или частично
 • Голям централен вход към антрето, който може да затваряте изцяло или частично и цял комарник към него за защита от насекоми
 • Страничен вход към антрето с цял комарник
 • Спални помещения Premier Bedrooms - екстра голями и високи, с отлична вентилация и вход за електричество
 • Затъмнени стени и покрив на спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието
 • Магнитни ленти на вратите на спалните помещения, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно
 • Магнитни ленти на вратите на централния вход към антрето, за да ги отваряте и затваряте лесно, бързо и безшумно
 • Отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабели
 • Специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи
 • Затъмнени панорамни прозорци с покривала
 • Лепени шевове
 • Включена помпа с двоен режим за надуване и спадане
 • Сак за транспорт и съхранение
 • Конструкция: 4 независими въздушни камери 9 psi / 0.6 bar
 • Външен плат: Outtex 4000 (100% Полиестер оксфорд / тафета) с 4 000 мм. воден стълб
 • Плат на спални помещения: Дишащ 100% полиестер
 • Под: Двустранно третиран 100% полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
 • Размери в пакетирано състояние: 85 см. x 41 см. x 41 см.
 • Тегло: 23.6 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Четириместна надуваема палатка Outwell Parkdale 4PA 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Четириместна надуваема палатка Outwell Parkdale 4PA 2023
Четириместна надуваема палатка Outwell Parkdale 4PA 2023