Петместна палатка Outwell Springwood 5SG 2023

Представяме ви петместната семейна палатка Outwell Springwood 5SG. С вместимост за пет души (комфортно нощуват четирима), високо и обемно антре с два входа и панорамни прозорци, както и две спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно, палатка Springwood е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да се представя отлично както за море, така и за планина.

Виж пълното описание
Изчерпан
SKU
111306
Цена
-20%
Специална цена 999.00 лв. Обикновена цена 1 249.00 лв. с ДДС
Описание

Представяме ви петместната семейна палатка Outwell Springwood 5SG. С вместимост за пет души (комфортно нощуват четирима), високо и обемно антре с два входа и панорамни прозорци, както и две спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно, палатка Springwood е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да се представя отлично както за море, така и за планина.

 

Представяме ви семейната петместна палатка Outwell Springwood 5SG. С вместимост за пет души (комфортно нощуват четирима), високо и обемно антре с два входа и панорамни прозорци, както и две спални помещения, които можете да обедините и превърнете в едно, палатка Springwood е проветрива и с отлични технически характеристики, така че да се представя отлично както за море, така и за планина.

 

 

 

 

Антрето на Springwood 5SG е обемно и достатъчно високо, така че да ходите изправени без да докосвате тавана. На всяка една от стените му са предвидени панорамни затъмнени прозорци за навлизане на допълнителна светлина, които могат да бъдат регулирани и затваряни при необходимост. Входовете са два - голям, фронтален, който може да отваряте частично или изцяло, както и страничен вход с тента, който да използвате при дъждовно време. 

 

 

 

Спалните помещения са две, самостоятелно обособени, с възможност да подслонят до четири души (комфортно нощуват трима души) и наречени Premier Bedrooms поради това, че са с екстра дължина, височина, достатъчна за възрастен човек да стои в изправено положение без да докосва тавана.Стените и таваните на спалните помещения са затъмнени, за да се наслаждавате на спокоен сън по всяко време на денонощието. Спалните Premier Bedrooms включват още голям мрежест отвор в задната част, така че да нощувате максимално проветриво. При желание двете спални Premier Bedrooms могат да бъдат обединени и да образуват едно общо спално помещение.

 

          

 

Подът е 100% полиетилен, пришит към основната материя, за да бъдете допълнително защитени срещу външните фактори. Springwood 5SG разполага и със специално добавен канал за окачване на осветителни тела, както и джобове за съхранение на вратите на спалните и за лични вещи и ценности. Нова екстра е HookTrack System - специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи. Основната конструкция е изцяло подсилена от Duratec рейки от фиброво стъкло за допълнителна стабилност, а дизайнерите на Springwood 5SG са добавили екстра сила за точките с най-голямо натоварване по платовете и рейките.

 

Палатка Outwell Springwood 5SG включва още ред екстри и функционалности, които не само да направят ваканцията ви приятна и незабравима, но и максимално да ви доближат до комфорта на дома: затъмнени панорамни прозорци в антрето, затъмнени стени и покрив в спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието, отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабелите, точки за закачане на фенери, джобове и др.

 

Детайли
 • Семейна палатка с капацитет за до пет души (комфортно нощуват четирима души)
 • С два входа като страничният включва и навес против дъжд
 • Голям централен вход, който се отваря частично или изцяло
 • Premier Bedrooms - екстра дълги и високи, с отлична вентилация и вход за електричество
 • Затъмнени стени и покрив в спалните помещения за спокоен сън по всяко време на денонощието
 • Отвор за прекарване на електричество и канал за осигуряване на кабели
 • HookTrack System - специално добавен канал в антрето на палатката, по който да закачате куки с държачи за безопасно прекарване на кабели в палатката или окачане на фенери, кърпи, органазайзери и вещи
 • Затъмнени панорамни прозорци с покривала
 • Лепени шевове
 • Сак за транспорт и съхранение
 • Конструкция: Duratec фиброво стъкло рейки с диаметър 9.5 мм. - 11-12.7 мм.
 • Външен плат: Outtex 3000 (100% Полиестер оксфорд / тафета) с 3 000 мм. воден стълб
 • Плат на спални помещения: Дишащ 100% полиестер
 • Под: Двустранно третиран 100% полиетилен с 10 000 мм. воден стълб
 • Размери в пакетирано състояние:  69 см. x 30 см. x 30 см.
 • Тегло: 16.2 кг.
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Петместна палатка Outwell Springwood 5SG 2023
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Петместна палатка Outwell Springwood 5SG 2023
Петместна палатка Outwell Springwood 5SG 2023