Шестместна типи палатка Robens Chinook Ursa S

Chinook Ursa S е семейна палатка на Robens, която обединява очарованието на типи палатка с простора и свободата на шатра. Този модел на немската марка – лидер в изработката на качествено туристическо и къмпинг оборудване, е предназначен за 6 души и комбинира всички екстри, необходими за пълноценна почивка с уникален дизайн и пълна защита както от екстремно време, така и от летните горещини.

Виж пълното описание
Цена
-44%
Специална цена 1 299.00 лв. Обикновена цена 2 299.00 лв. с ДДС
Доставка

безплатна доставка

Поръчай сега и получи вторник, 18 юни 2024 г.
Добави в любими
В наличност
Описание

Chinook Ursa S е семейна палатка на Robens, която обединява очарованието на типи палатка с простора и свободата на шатра. Този модел на немската марка – лидер в изработката на качествено туристическо и къмпинг оборудване, е предназначен за до 6 души и комбинира всички екстри, необходими за пълноценна почивка с уникален дизайн и пълна защита както от екстремно време, така и от летните горещини.

 

Типи палатката Chinook Ursa веднага се отличава с визия сякаш излязла от приказките като създава неповторима атмосфера независимо дали се намирате в гората или на плажа.

 

Типи Палатка Chinook Ursa  Типи палатка Chinook Ursa като шатра

 

В лошо време тази типи палатка се затваря напълно, за да ви изолира от дъжда и вятъра като същевременно осъществява ефективна вентилация през специфично разположени отвори, които позволяват циркулиране на въздуха без проникване на дъжд. Това се осъществява с помощта на т.нар Apex Venting система, която ви дава възможността ръчно да регулирате степента на отвореност на вентилационните отвори в горната част на палатката. Дори при сериозна буря с обилен дъжд, можете да разчитате на сигурност благодарение на пода, свързан с цип за основното платнище и високите показатели за водоустойчивост на плата с  10 000 мм воден стълб.

 

Вътрешна схема на Chinook Ursa S  Вътрешна схема на Chinook Ursa S

 

Ако използвате Chinook Ursa през зимата вътрешното помещение се затопля бързо дори само от собственото ви дишане тъй като топлият въздух се издига нагоре, а поради коничната форма се концентрира около вас. Поради типи конструкцията, тази палатка е изключително издръжлива на вятър, чийто пориви я обхождат без да открият уязвима точка.

 

Размери на Chinook Ursa S  Размери на Chinook Ursa S

 

Когато времето е слънчево и приятно, Chinook Ursa позволява да повдигнете платнището й като навес с помощта на 3 рейки, които образуват конструкция тип шатра, за да превърнете тази уютна палатка в беседка и да се чувствате напълно свързани с природата около вас.  

 

Голямо предимство на шестместната типи палатка Chinook Ursa е платнището, изработено от полипамук. Полипамучните материи поддържат стабилен и много приятен микроклимат независимо от сезона. През лятото вътрешността на палатката е прохладна и платнището не се нагрява. Полипамукът притежава много голяма устойчивост на UV слънчевото лъчение и плата не „изгаря“ както при полиестерните платове – палатките, изработени от този материал имат много по-дълъг живот и не се нуждаят от импрегнация всеки сезон. През зимата вътрешността се затопля бързо и се задържа приятна температура, близка до стайната дори без да използвате печка. В случай, че планирате експедиция в регион с по-студен климат, Chinook Ursa е съвместима с печка за типи палатка.

 

Уют в типи палатка Chinook Ursa S  Уют в типи палатка Chinook Ursa S

 

Този модел на Robens включва комарник, който ви предпазва от навлизане на насекоми през топлите месеци от годината.

 

Уют в типи палатка Chinook Ursa S  Уют в типи палатка Chinook Ursa S

 

Типи палатката от полипамук Chinook Ursa е чудесен избор за големи групи (S размер е подходящ за почивка на до 6 човека), защото конструкцията позволява да се разположите удобно в центъра, а сглобяването е бързо и лесно. Височината е 210 см (вътрешност на палатката) и 245 см (в горната точка на конуса) като плавно се стеснява към предверието, достигайки 185 см. Това ви позволява да стоите изправени в палатката и увеличава комфорта особено докато времето е лошо и прекарвате повече време вътре.

 

Chinook Ursa e част от Outback Range серията на Robens, която се фокусира върху изработката на истински шедьоври за къмпинг като използва висок клас материи и интелигентен дизайн с визия, вдъхновяваща дори най-взискателните любители на къмпингуването. 

Детайли
 • Полипамучна типи палатка на немската марка Robens
 • Подходяща за до 6 човека
 • Четирисезонен модел с висока ветроустойчивост
 • Водоустойчива с воден стълб от 10 000 мм на пода
 • Може да се преобразува в шатра
 • Съвместима с печка за палатки
 • Комарник срещу насекоми
 • Защитена от UV лъчи
 • Пода се закопчава с цип за платнището
 • Лесно и бързо сглобяване
 • Полипамучно платнище поддържа оптимално температура във вътрешността
 • Материал: HydroTex полипамук: 65% полиестер/35% памук
 • Материал на пода: 210Т Oxford polyester, 10 000 мм, 100% полиестер
 • Воден стълб на пода: 10 000 мм
 • Рейки: анодизиран алуминий 30.8-52 мм централна рейка/ 25 мм А-образна рейка
 • Използваема площ: 390 х 375 см
 • Височина: 210 см
 • Височина в центъра: 245 см
 • Височина в предверието: 185 см
 • Размери в пакетирано състояние: 96 х 27 см
 • Включени в комплекта: ремъци за опъване, колчета
 • Тегло: 17.7 кг
Мнения за продукта
Оставете мнение
Оценете:Шестместна типи палатка Robens Chinook Ursa S
Вашата оценка
Купи на изплащане
Продукти от тази категория
Шестместна типи палатка Robens Chinook Ursa S
Шестместна типи палатка Robens Chinook Ursa S